Παναθηναϊκός: Συμπλήρωσε κάρτες ο Γεντβάι

Παναθηναϊκός: Συμπλήρωσε κάρτες ο Γεντβάι

Συμπλήρωσε κάρτες ο Γεντβάι

bet365

Ο Τιν Γεντβάι αντίκρισε κίτρινη κάρτα για τρίτη φορά την φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα κι έτσι θα αναγκαστεί να χάσει ένα από τα επόμενα τέσσερα ματς του Παναθηναϊκού.

Τις υπηρεσίες του Τιν Γεντβάι θα πρέπει να στερηθεί ο Παναθηναϊκός, αφού ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός αντίκρισε κίτρινη κάρτα στο 83ο λεπτό της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ κι έτσι θα χρειαστεί να απουσιάσει σ' ένα από τα επόμενα παιχνίδια της ομάδας.

Με την κίτρινη αυτή κάρτα ο Γεντβάι έφτασε τις τρεις την φετινή σεζόν και του επιβλήθηκε έτσι αυτόματα τιμωρίας μιας αγωνιστικής από τον κανονισμό της λίγκας και ως αποτέλεσμα αυτού θα πρέπει ο Ντιέγκο Αλόνσο να επιλέξει ένα από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια της Stoiximan Superleague για να εκτίσει την ποινή του.

Σ' αυτά το «τριφύλλι» θα αντιμετωπίσει κατά σειρά τον Άρη (27/10, εντός), τον Βόλο (03/11, εκτός), την Λαμία (10/11, εντός) και τον Παναιτωλικό (24/11, εκτός).

@Photo credits: INTIME, ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα