ΑΕΚ: Συμπλήρωσε κάρτες ο Λαμέλα

ΑΕΚ: Συμπλήρωσε κάρτες ο Λαμέλα

Συμπλήρωσε κάρτες ο Λαμέλα, οι αγώνες που μπορεί να εκτίσει

bet365

Ο Έρικ Λαμέλα αντίκρισε κίτρινη κάρτα στο μεγάλο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ, έφτασε τις τρεις κίτρινες κάρτες την φετινή σεζόν κι έτσι ο Ματίας Αλμέιδα δεν θα τον έχει σ' ένα από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια της ΑΕΚ.

Τις υπηρεσίες του Έρικ Λαμέλα αναμένεται να στερηθεί η ΑΕΚ σ' έναν από τους επόμενους αγώνες της, αφού μετά την κίτρινη κάρτα που αντίκρισε στο χθεσινό ματς με τον ΠΑΟΚ στο 26ο λεπτό της αναμέτρησης, έφτασε τις τρεις την φετινή σεζόν κι έτσι του επιβλήθηκε βάσει του κανονισμού της λίγκας αυτόματα ποινή μιας αγωνιστικής.

Έτσι ο προπονητής της «Ένωσης», Ματίας Αλμέιδα θα πρέπει να επιλέξει ένα από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια της ομάδας του για να εκτίσει εκεί την ποινή του ο Αργεντινός σούπερ σταρ.

Σ' αυτά η ΑΕΚ αντιμεωπίζει κατά σειρά τον Πανσερραϊκό (26/10, εκτός), τον Ατρόμητο (03/11, εκτός), τον Αστέρα Aktor (09/11, εντός) και τον Ολυμπιακό (24/11, εκτός).

@Photo credits: INTIME, ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα