Άρης: Η επίσκεψη του Ματίγια και η προτροπή του για την κορυφή

Άρης: Η επίσκεψη του Ματίγια και η προτροπή του για την κορυφή

Ο Ματίγια

bet365

Ο Χαβιέρ Ματίγια έτυχε αποθεωτικής υποδοχής από τους φίλους του Άρη και μετά τη νίκη των «κίτρινων» επί της Athens Kallithea βρέθηκε στα αποδυτήρια της πρώην ομάδας του και συζήτησε με… παλιόφιλους και τον Άκη Μάντζιο.

Ο Ισπανός μέσος αγωνίστηκε 137 παιχνίδια με τη φανέλα του Άρη και μάλιστα είναι μέσα στην πρώτη δεκάδα των ξένων ποδοσφαιριστών του συλλόγου με τις περισσότερες συμμετοχές. Επιστρέφοντας στο «Κλ. Βικελίδης», για πρώτη φορά, ως αντίπαλος λίγο πολύ είχε υποψιαστεί ότι θα εισέπραττε αυτή την αντίδραση από το κοινό. Το θερμό χειροκρότημα ήταν αναμενόμενο και μάλιστα ο Άκης Μάντζιος – στη συνάντηση των δύο πριν την έναρξη του αγώνα – αφού τον αγκάλιασε προέτρεψε τους φίλους του Άρη να εντείνουν το χειροκρότημά τους στον Ισπανό σε μια μορφή αναγνώρισης της προσφοράς του. Ο Ισπανός ανταπέδωσε, το χάρηκε και δεν έκρυψε τη συγκίνησή του.

Μετά το παιχνίδι βρέθηκε στα αποδυτήρια του Άρη για να συναντήσει δύο παλιόφιλους καθώς μαζί με τους Χουλιάν Κουέστα, Φραν Βέλεθ ήταν οι Ισπανοί που αποκτήθηκαν το καλοκαίρι του 2018 στη νέα εποχή του Άρη. Καθώς οι τρεις τους διατηρούν επαφή, στη συνέχεια μίλησε με τον Άκη Μάντζιο και του ευχήθηκε την παραμονή της ομάδας στην κορυφή τονίζοντας ότι ο Άρης δεν έχει να ζηλέψει κάτι από τις υπόλοιπες ομάδες. Ευχήθηκε την καλύτερη δυνατή εξέλιξη της σεζόν αποδίδοντας τα εύσημα για το ποδόσφαιρο που παίζει η ομάδα…

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα