Ζήκος για Λουτσέσκου: «Καιροσκόπος, φιλαθλοχρήματος, αν ήμουν ΠΑΟΚ θα γινόμουν ΑΕΚ»

Ο Ζήκος εξαπέλυσε πυρά κατά του Λουτσέσκου

bet365

Ο Άκης Ζήκος εξαπέλυσε «πυρά» κατά του Ραζβάν Λουτσέσκου στο Instagram μετά το ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ και όσα εκτυλίχθηκαν με το τελευταίο σφύριγμα του αγώνα στην «OPAP Arena».

Το ντέρμπι δικεφάλων της «OPAP Arena» ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ έληξε ισόπαλο (1-1) και το φινάλε επιφύλασσε μεγάλη ένταση μεταξύ των δύο πάγκων, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να αποχωρεί από τον αγωνιστικό χώρο κάνοντας μια χειρονομία που υπονοούσε «μας κλέψατε».

Το σκηνικό αυτό σχολίασε και ο Άκης Ζήκος. Ο παλαίμαχος μέσος της Ένωσης εξαπέλυσε επίθεση κατά του προπονητή του ΠΑΟΚ, κάνοντας λόγο για έναν «καιροσκόπο, φιλαθλοχρήματο προπονητή» και δήλωσε χαρακτηριστικά πως «αν ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα θα γινόμουν ΑΕΚ».

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Άκης Ζήκος στο Instagram:

«Λίγη σημασία έχει το αποτέλεσμα, δίκαιο κατά την άποψη μου. Καλύτερη ομάδα… ο ΠΑΟΚ, ήξερε τι έκανε, ήξερε τι ήθελε, ήξερε πώς να το πετύχει. Καλύτερους ποδοσφαιριστές η ΑΕΚ, στην έδρα της, δεν ήξερε πώς να φτάσει στο στόχο. Λίγη σημασία έχουν τα παραπάνω. Αλλοδαπός, βαλκάνιος προπονητής, βάσει σχεδίου, χρόνια τώρα, προκαλεί, σχεδιάζει κ υποτιμά τη χώρα που βγάζει το ψωμί του.

 

Ως φίλαθλος της ΑΕΚ, δε θ ανεχόμουν κ δε θ αποδεχόμουν ποτέ να έχει η ομάδα μου αυτόν το προπονητή, όσες μα όσες επιτυχίες κι αν είχε. Οι αξίες και τα ιδανικά μιας ομάδας, οι κανονικοί φίλαθλοι της, δε θα επέτρεπαν ποτέ και σε καμία διοίκηση αυτής, να έχει έναν καιροσκόπο -φιλαθλοχρηματο προπονητή. Καλύτερα ποτέ πρωταθλητές, παρά αυτόν.. γνώμη μου.

Αν ήμουν ΠΑΟΚ.. σήμερα θα γινόμουν ΑΕΚ. Το ίδιο θα έλεγα, θα εννοούσα κ θα έπραττα, αν αντιστρόφως ανάλογα συνέβαινε για τη δίκη μου ομάδα! Ευτυχώς, εγώ νιώθω και είμαι πολύ περήφανος, γι αυτά που εκφράζει και πράττει ο δικός μας άνθρωπος σ αυτή τη θέση! Πολύ περήφανος και με και χωρίς μετάλλια!»

@Photo credits: INTIME, ΣΤΕΛΙΟΣ ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα