ΟΑΚΑ: Κλείνει το καλοκαίρι του 2025 για εργασίες στις στέγες του Καλατράβα

ΟΑΚΑ: Κλείνει το καλοκαίρι του 2025 για εργασίες στις στέγες του Καλατράβα

Newsroom
Το ΟΑΚΑ κλείνει το καλοκαίρι του 2025 για εργασίες στις στέγες του Καλατράβα

bet365

Οι εργασίες που ξεκινούν στο ΟΑΚΑ το καλοκαίρι του 2025 για τις στέγες του Καλατράβα είναι πιθανό να κρατήσουν κλειστό το ΟΑΚΑ μέχρι το 2026.

Σύμφωνα με το «Βήμα», το καλοκαίρι του 2025 θα ξεκινήσουν εργασίες στο ΟΑΚΑ, οι οποίες θα αφορούν μεταξύ άλλων τα στέγαστρα του Καλατράβα, τις εισόδους, το Τείχος των Εθνών και την Αγορά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το PFF που διοικείται από τον εντεταλμένο σύμβουλο του ΤΑΙΠΕΔ Παναγιώτη Σταμπουλίδη είναι έτοιμο να προκηρύξει τον διεθνή διαγωνισμό ύψους 65 εκατ. ευρώ για τη μελέτη και την κατασκευή που αφορά στην αποκατάσταση της στατικής επάρκειας των στεγάστρων Καλατράβα στο Ολυμπιακό Στάδιο και το ποδηλατοδρόμιο στο ΟΑΚΑ. Αυτός αναμένεται να προκηρυχθεί στα τέλη του Οκτωβρίου. Η χρηματοδότηση για το έργο αυτό θα προέρχεται από το Ταμείο Ανάκαμψης.

Αν όλα πάνε καλά οι εργασίες αυτές θα ξεκινήσουν το καλοκαίρι του 2025 και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις το ΟΑΚΑ θα χρειαστεί να μείνει κλειστό και το 2026 προκειμένου να ολοκληρωθούν.

Αν αυτό το σενάριο ισχύσει, τότε ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός θα αναγκαστεί να αποχωρήσει από το γήπεδο που χρησιμοποιεί φέτος ως έδρα για τις υποχρεώσεις του σε Ελλάδα και Ευρώπη.

@Photo credits: INTIME, ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα