ΑΕΚ: Η αυτοσυγκράτηση του κόσμου στις απίθανες προκλήσεις!

Δημήτρης Βέργος
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου κάνει χειρονομίες στον κόσμο της ΑΕΚ

bet365

Οι χυδαίες προκλήσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου και άλλων από πλευράς ΠΑΟΚ προς την εξέδρα ευτυχώς βρήκαν τον κόσμο της ΑΕΚ σε αυτοσυγκράτηση και όλα αυτά σε μια εποχή που όλοι κάνουν τα πάντα για να καταπολεμήσουν τη βία.

Οι απίστευτες προκλήσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου προς τον κόσμο της ΑΕΚ στο τέλος του ματς στη Νέα Φιλαδέλφεια ήρθαν να επιβεβαιώσουν για ακόμα μια φορά ότι στην Ελλάδα όλοι μιλάνε για καταπολέμηση της βίας, αλλά στην πραγματικότητα αυτοί που την προάγουν, παραμένουν ατιμώρητοι.

Φυσικά δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ προκαλεί με τη συμπεριφορά του και τις δηλώσεις του χωρίς κανείς να τον καλεί σε απολογία... Αλλά κάποια στιγμή, ειδικά όταν όλα αυτά γίνονται on camera, θα πρέπει να βρεθεί κάποιος για να τιμωρήσει παραδειγματικά αυτές τις ενέργειες που στόχο έχουν να δημιουργήσουν μπάχαλο.

Γι' αυτό αξίζει να σημειωθεί η τρομερή αυτοσυγκράτηση που έδειξε ο κόσμος της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια από τις χυδαίες προκλήσεις του Λουτσέσκου και κάποιων ακόμα από πλευράς ΠΑΟΚ προς την εξέδρα. Το ερώτημα που τίθεται είναι τι θα μπορούσε να είχε συμβεί αν ένας με δύο από τους 33.000 στην OPAP Arena αντιδρούσε σε όλα αυτά τα σκηνικά με τις χειρονομίες στο φινάλε της αναμέτρησης;

Η πάταξη της βίας έχει αναδειχθεί σε κεντρικό θέμα το τελευταίο διάστημα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και γίνονται προσπάθειες από όλες τις πλευρές για να καταπολεμηθεί και να εκλείψει. Την ίδια στιγμή όμως βλέπουμε τους βασικούς πρωταγωνιστές να την προάγουν.

 

Τα λόγια του Ματίας Αλμέιδα μετά το τέλος της αναμέτρησης αποτελούν τροφή για σκέψη για το τι πρέπει να διορθωθεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Όταν κερδίζεις δεν προκαλείς και όταν χάνεις με σεβασμό πρέπει να δίνεις το χέρι σου. Το να προκαλείς δεν είναι καλό. Δεν πάμε πουθενά με τις προκλήσεις».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα