Άρης: Δεν έγινε δεκτό το αίτημα για εισιτήρια στο ματς με τον Παναθηναϊκό

Απορρίφθηκε το αίτημα του Άρη για εισιτήρια στο ματς με τον Παναθηναϊκό

bet365

Το αίτημα του Άρη για παρουσία του κόσμου του στο ΟΑΚΑ στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό απορρίφθηκε κι έτσι οι «κίτρινοι» δεν θα έχουν την στήριξη των οπαδών τους.

Ο Άρης συνεχίσε τις πολύ καλές φετινές του εμφανίσεις το βράδυ της Κυριακής (20/10) επικρατώνας με 2-0 της Athens Kallithea σε αγώνα για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Superleague κι ανέβηκε έτσι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, όντας ισόβαθμος με τον ΠΑΟΚ στους 17 βαθμούς.

Οι «κίτρινοι» διανύουν μία περίοδο μεγάλης ευεξίας, αφού η ομάδα συνδυάζει το τερπνόν μετά του ωφελίμου κι έχει προκαλέσει τεράστιο ενθουσιασμό στις τάξεις των φιλάθλων της ομάδας.

Κινούμενοι πάνω σ' αυτήν την βάση, οι άνθρωποι της ομάδας στην σημερινή σύσκεψη ασφαλείας έκαναν ένα αίτημα για την παραχώρηση εισιτηρίων για το μεταξύ τους παιχνίδι για το παιχνίδι της 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος την Κυριακή (27/10-18:00) με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Οι «πράσινοι» διατηρούσαν κάποιες εντστάσεις για το θέμα αυτό, όμως τελικά δεν χρειάστηκε καν να γίνει συζήτηση πάνω σ' αυτές, αφού η αστυνομία «άναψε κόκκινο» σ' ένα τέτοιο ενδεχόμενο ευθύς εξ' αρχής.

@Photo credits: INTIME, ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα