ΠΑΟΚ: Ο Ιβάν Σαββίδης στο πλευρό του Λουτσέσκου και απάντηση στον Ηλιόπουλο για την προσφυγιά...

Ο Ιβάν Σαββίδης

bet365

Ο ΠΑΟΚ καταγγέλλει την ΕΛ.ΑΣ για αυθαίρετη βία στελεχών της και στηρίζει τον Ραζβάν Λουτσέσκου για την στοχοποίηση, ενώ ο Ιβάν Σαββίδης από την πλευρά του απάντησε τον Μάριο Ηλιόπουλο για τα περί προσφυγιάς…

Σε καταγγελία προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοίδη προχωράει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κάνοντας λόγο για «ανησυχητικά αυξανόμενη αυθαίρετη βία της Αστυνομίας που ξεκινάει από το γήπεδο της Τούμπας και καταλήγει σε επιθέσεις σε εκπροσώπους της ομάδας».

Οι «ασπρόμαυροι» την επομένη της ισοπαλίας με την ΑΕΚ (1-1) στη Νέα Φιλαδέλφεια είχαν την καθιερωμένη, πλέον, τηλεδιάσκεψη υπό τον Ιβάν Σαββίδη προκειμένου να ενημερωθεί ο ιδιοκτήτης της ομάδας για όσα συνέβησαν μετά τον αγώνα, τι προκάλεσε την ένταση και όσα ακολούθησαν.

Ο κ. Σαββίδης δεν έκρυψε την στεναχώρια του για όσα ακολούθησαν της λήξης του αγώνα στη Νέα Φιλαδέλφεια και όπως αναφέρουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ζήτησε να ετοιμαστεί καταγγελία προς τον υπουργό προστασίας του πολίτη με αφορμή τα περιστατικά τα οποία σημειώθηκαν χθες στην ΟΠΑΠ Αρένα με στελέχη της ομάδας και της Αστυνομίας.

Ο ισχυρός άνδρας της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ ζήτησε να στηριχθεί ο Ραζβάν Λουτσέσκου «από την επίμονη στοχοποίησή του, τις επιθέσεις που δέχεται επειδή δεν αφήνει να ξεχαστεί η ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου», όπως χαρακτηριστικά είπε και ξεκαθάρισε πως «τη συμπεριφορά του δεν μπορεί να την υποδεικνύει κανείς αντίπαλος υπάλληλος ή ποδοσφαιριστής».

 

Ο Ιβάν Σαββίδης δε θέλησε να απαντήσει στον Μάριο Ηλιόπουλο, με επίσημη τοποθέτηση ή ανακοίνωση, είναι απαρέγκλιτος κανόνας του να μην απαντάει σε ιδιοκτήτες ομάδων.

Ωστόσο για την δήλωση του κ. Ηλιόπουλου τόνισε ότι είναι πολύ νέος στο ποδόσφαιρο ακόμη και οφείλουμε να του δώσουμε το χρόνο να ενημερωθεί για την πρόσφατη ιστορία της ομάδας του και ότι θα αντιληφθεί για το τι πρέπει να είναι περήφανος και για το τι να αισθανθεί ντροπή. Επίσης, όπως τόνισε, «βασικά χαρακτηριστικά των προσφύγων είναι η μνήμη και η δυνατότητα να γυρίζουν σελίδα και να μεγαλουργούν από την αρχή. Εμείς ζούμε και με τις δυο βασικές αυτές αρχές».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα