Άρης: Το εικαστικό της ΠΑΕ για τον Χουλιάν Κουέστα και η μαγική βραδιά του Ισπανού τερματοφύλακα

Άρης: Το εικαστικό της ΠΑΕ για τον Χουλιάν Κουέστα και η μαγική βραδιά του Ισπανού τερματοφύλακα

Ο Κουέστα

bet365

Ο Χουλιάν Κουέστα θα έχει πάντα στο μυαλό του τη νύχτα της 20ης του Οκτώβρη γιατί πέραν της συμπλήρωσης των 200 συμμετοχών του με τη φανέλα του Άρη ήταν η πρώτη φορά που αγωνίστηκε μπροστά στο νεογέννητο παιδί του.

Ένα εικαστικό της ΠΑΕ Άρης για τη συμπλήρωση 200 συμμετοχών του Ισπανού τερματοφύλακα είναι απολύτως ενδεικτικό της ιστορίας που έχει γράψει αλλά και της πορείας του στον σύλλογο. Κανείς άλλος δεν έχει μετρήσει τόσες παρουσίες με τη φανέλα των «κίτρινων» και η υποσημείωσε… «είναι ένας από εμάς», αν μη τι άλλο υποδηλώνει το ισχυρό δέσιμο που υπάρχει μεταξύ των δύο πλευρών. Ξεκινώντας από το καλοκαίρι του 2018 όταν πάτησε το πόδι του στη Θεσσαλονίκη και φτάνοντας στο… χθες (20/10). Ενδιάμεσα υπήρξαν πολλά επεισόδια σ’ αυτή τη σχέση η οποία – είναι αλήθεια ότι – πέρασε από διάφορα στάδια πλησιάζοντας στο σημείο του ολοκληρωτικού εκτροχιασμού. Στο τέλος όμως πρυτάνευσε η λογική και η εκατέρωθεν αναγνώριση. Της προσφοράς του Χουλιάν Κουέστα στον Άρη αλλά και το αντίστροφο.

Ο Άρης

Πριν την έναρξη του αγώνα με την Athens Kallithea ο 33χρονος τερματοφύλακας είχε ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά. Το τελετουργικό είχε οργανωθεί άρτια παρέα με τη σύζυγό του και το νεογέννητο παιδί του, τυλιγμένο από μια κιτρινόμαυρη σημαία του Άρη, μύρισε για πρώτη φορά το χορτάρι του αγωνιστικού χώρου. Αν θα του γίνει συνήθεια ή όχι, θα φανεί προϊόντος του χρόνου. Αν δηλαδή θα ακολουθήσει πορεία αντίστοιχη με του πατέρα του. Ο ίδιος όμως είχε το πλατύ χαμόγελο του ευτυχισμένου πατέρα και μαζί του, το απόλαυσαν και οι συμπαίκτες του. Ειδικά όταν πήρε το παιδί στην αγκαλιά του για μια αναμνηστική φωτογραφία η οποία δεν ήταν εντός προγράμματος αλλά εντάχθηκε σε αυτό λόγω της περίστασης.

Η ΠΑΕ Άρης ήθελε να προχωρήσει σε δύο ενέργειες αλλά λόγω της ιδιαιτερότητας του αγώνα και της πραγματοποίησής του στη σκιά της θλιβερής απώλειας του Τζορτζ Μπάλντοκ, δεν έκανε αυτά που είχε κατά νου. Σαν δηλαδή την ειδική βράβευση του Χαβιέρ Ματίγια την οποία ήθελε να πράξει ως κίνηση αναγνώρισης της προσφοράς του ή την τιμητική διάκριση του Χουλιάν Κουέστα για τις 200 συμμετοχές του με τη φανέλα του Άρη. Κι έτσι ήρθε το σημερινό (21/10) εικαστικό για τον Ισπανό ο οποίος πράγματι νιώθει και είναι φίλαθλος του Άρη πέρα από την επαγγελματική συνεργασία.

Ο Άρης

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα