Ηλιόπουλος: «Δεν έχω πρόβλημα με τον ΠΑΟΚ, αλλά με τον Λουτσέσκου»

Newsroom
Ηλιόπουλος: «Δεν έχω πρόβλημα με τον ΠΑΟΚ, αλλά με τον Λουτσέσκου»

bet365

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, Μάριος Ηλιόπουλος έκανε μία διευκρινιστική δήλωση μέσω της οποίας ανέφερε πως δεν έχει πρόβλημα με τον ΠΑΟΚ, αλλά με την συμπεριφορά του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ, Μάριος Ηλιόπουλος έκανε μία διευκρίνιση σχετικά με την δήλωση που έκανε το πρωί της Δευτέρας (21/10) για την συμπεριφορά του Ραζβάν Λουτσέσκου και τα όσα συνέβησαν μετά την λήξη του χθεσινού ντέρμπι των «δικεφάλων». Ακολούθως ο Ιβάν Σαββίδης στάθηκε στο πλευρό του Λουτσέσκου ενώ απάντησε και στον Μάριο Ηλιόπουλο.

Ο ισχυρός άνδρας της «Ένωσης» μέσω της εκπομπής του Κυριάκου Θωμαΐδη στο Metropolis 95.5 ανέφερε πως δεν έχει κανένα πρόβλημα με την ομάδα του ΠΑΟΚ, αλλά με την συμπεριφορά του προπονητή του, Ραζβάν Λουτσέσκου και όσους ασπάζονται τέτοιες συμπεριφορές.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

«Η δήλωσή μου για τον Λουτσέσκου δεν έχει να κάνει με τον ΠΑΟΚ. Θέλω να κάνω διακριτό ότι δεν έχω πρόβλημα με τον ΠΑΟK... Η δήλωση μου έχει να κάνει με τη συμπεριφορά του προπονητή και με όσους ασπάζονται τέτοιες συμπεριφορές. Και εύχομαι αυτοί να είναι λίγοι».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα