ΑΕΚ: «Στις διαρροές που υπερασπίζονται την προβοκατόρικη συμπεριφορά απαντάμε με... λόγοι γαρ έργων σκιαί εισί»

ΑΕΚ: «Στις διαρροές που υπερασπίζονται την προβοκατόρικη συμπεριφορά απαντάμε με... λόγοι γαρ έργων σκιαί εισί»

Ο Μάριος Ηλιόπουλος χαιρετά τους φιλάθλους της ΑΕΚ

bet365

Η ΑΕΚ με θέση της ξεκαθαρίζει ότι οι δηλώσεις του Μάριου Ηλιόπουλου παραμένουν αμετάβλητες χαρακτηρίζοντας τις διαρροές του ΠΑΟΚ ως προσπάθεια να υπερασπιστεί την προβοκατόρικη και απαράδεκτη συμπεριφορά του προπονητή του.

Η ΑΕΚ διατράνωσε μέσω θέσης της ότι εμμένει στην επίσημη δήλωση που έκανε το πρωί της Δευτέρας (21/10) ο ιδιοκτήτης της, Μάριος Ηλιόπουλος τονίζοντας πως οι διαρροές του ΠΑΟΚ αποτελούν μία απλή προσπάθεια να υπερασπιστούν την προβοκατόρικη και απαράδεκτη συμπεριφορά του προπονητή του.

Αναλυτικά η θέση της ΑΕΚ έχει ως εξής:

«Επειδή γράφονται διάφορα και επειδή η θέση της ΑΕΚ πρέπει να είναι και είναι σοβαρή και ξεκάθαρη, οι δηλώσεις του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΚ κ. Μάριου Ηλιόπουλου ισχύουν και παραμένουν αμετάβλητες, όπως δημοσιοποιήθηκαν σήμερα 21/10 στις 9:18 π.μ. Όσο για τις διαρροές από πλευράς της άλλης ομάδας που υπερασπίζονται την προβοκατόρικη και απαράδεκτη συμπεριφορά του προπονητή τους και οι οποίες δεν είναι καν επίσημες δηλώσεις, η ΑΕΚ απαντά: «Λόγοι γάρ έργων σκιαί εισί... Ο νοών νοείτω...».

@Photo credits: INTIME, ΝΙΚΟΣ ΒΗΧΟΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα