ΑΕΚ: Οι λεπτομέρειες για τα εισιτήρια του εκτός έδρας αγώνα με τον Πανσερραϊκό

Newsroom
Οι λεπτομέρειες για τα εισιτήρια του εκτός έδρας αγώνα της ΑΕΚ με τον Πανσερραϊκό

bet365

Η ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση δίνοντας οδηγίες για το πως θα προμηθευτούν οι φίλοι της εισιτήρια για το εκτός έδρας ματς με τον Πανσερραϊκό.

Στην διάθεση των φιλάθλων της ΑΕΚ τέθηκαν τα εισιτήρια για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Πανσερραϊκό για την 9η αγωνιστική της Stoiximan Superleague, ο οποίος θα διεξαχθεί το επόμενο Σάββατο (26/10-20:00).

Η «Ένωση» εξέδωσε ανακοίνωση ενημερώνοντας τους φιλάθλους της για τον τρόπο με τον οποίο θα μπορέσουν να προμηθευτούν τα εισιτήρια για τον αγώνα με την ομάδα των Σερρών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Για την αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League 2024-2025 απέναντι στον Πανσερραϊκό, που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Σερρών το Σάββατο 26 Οκτωβρίου και ώρα 20:00, η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας για τα εξής:

Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους, που αντιστοιχούν στην θύρα 7, μέσω της ticketmaster.gr πατώντας ΕΔΩ. Μόλις εξαντληθούν τα εισιτήρια της θύρας 7 θα βγουν στην διάθεση των φιλάθλων μας και τα εισιτήρια του υπόλοιπου πετάλου.

Υπενθυμίζεται ότι για την είσοδό τους στο γήπεδο, με βάση το νέο Νόμο, απαιτείται για τους φιλάθλους η ενεργοποίηση του εισιτηρίου τους μέσω του gov.gr wallet».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα