ΑΕΚ: Οι οπαδοί της Ένωσης εξαφάνισαν τα εισιτήρια για Πανσερραϊκό, ανοίγει κι άλλη θύρα

Newsroom
Οπαδοί της ΑΕΚ στις Σέρρες

bet365

Μέσα σε λίγη ώρα οι φίλοι της ΑΕΚ εξάντλησαν τα εισιτήρια για τη θύρα 7 του γηπέδου του Πανσερραϊκού, με συνέπεια να βγουν στην κυκλοφορία και τα υπόλοιπα εισιτήρια στο πέταλο.

Δυναμική παρουσία ετοιμάζουν οι οπαδοί της ΑΕΚ στις Σέρρες στον αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου (26/10) απέναντι στον Πανσερραϊκό.

Οι φίλοι της Ένωσης μέσα σε λίγη ώρα εξάντλησαν τα εισιτήρια στη θύρα 7 και ανοίγει και η θύρα 1 του γηπέδου στις Σέρρες.

Η ανακοίνωση:

«Έπειτα από την εξάντληση των εισιτηρίων στη θύρα 7, για τον προσεχή εκτός έδρας αγώνα της ομάδας μας με τον Πανσερραϊκό (26/10 – 20.00), βγαίνουν στην διάθεση των φιλάθλων μας τα υπόλοιπα εισιτήρια του πετάλου στο γήπεδο των Σερρών.

 

Οι φίλοι της ΑΕΚ θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους, που αντιστοιχούν στην θύρα 1, μέσω της ticketmaster.gr πατώντας ΕΔΩ.

Υπενθυμίζεται ότι για την είσοδό τους στο γήπεδο, με βάση το νέο Νόμο, απαιτείται για τους φιλάθλους η ενεργοποίηση του εισιτηρίου τους μέσω του gov.gr wallet».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα