Άρης και ΠΑΟΚ μαζί στην κορυφή της βαθμολογίας μετά από 44 χρόνια!

Newsroom
Μορόν και Μιχαηλίδης στο ΠΑΟΚ-Αρης

bet365

Για δεύτερη φορά στην ιστορία του επαγγελματικού ποδοσφαίρου στην Ελλάδα, Άρης και ΠΑΟΚ συγκατοικούν μαζί στην κορυφή της βαθμολογίας!

Μετά την ολοκλήρωση της 8ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League οι δύο ομάδες της Θεσσαλονίκης βρίσκονται μαζί στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Άρης επικράτησε της Athens Kallithea με 2-0 και σε συνδυασμό με την ισοπαλία του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ (1-1) έφερε τους κίτρινους και τους ασπρόμαυρους της Θεσσαλονίκης να συγκατοικούν στην κορυφή με 17 βαθμούς.

Είναι η δεύτερη φορά στην ιστορία του επαγγελματικού ποδοσφαίρου που οι δύο σύλλογοι της Θεσσαλονίκης βρίσκονται μαζί στην πρώτη θέση, όπως ανέφερε στον αέρα του Metropolis 95,5 FM ο στατιστικολόγος, Σταύρος Πετρακόπουλος.

Η πρώτη φορά που είχε συμβεί κάτι αντίστοιχο ήταν πριν από 44 χρόνια στην πρώτη σεζόν του επαγγελματικού ποδοσφαίρου στην Ελλάδα την περίοδο 1979-1980.

 

Την 23η αγωνιστική, ο ΠΑΟΚ φέρνοντας ισοπαλία στη Ρόδο είχε πιάσει τον Άρη στην κορυφή καθώς ο τελευταίος είχε γνωρίσει την ήττα από την Κόρινθο.

Έτσι οι δύο ομάδες της Θεσσαλονίκης είχαν συγκατοικήσει στην κορυφή με 31 βαθμούς. Το πρωτάθλημα εκείνη τη σεζόν κατέληξε στα χέρια του Ολυμπιακού.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα