ΠΑΣ Γιάννινα: «Τέλος» ο Πομς

Newsroom
poms_intime.jpg

bet365

Ο Ρενέ Πομς αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του ΠΑΣ Γιάννινα και η θητεία του Αυστριακού κόουτς στην ομάδα διάρκεσε μόνο για οκτώ ματς.

Σύντομη αποδείχθηκε η θητεία του Ρενέ Πομς στον πάγκο του ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς αποτελεί από σήμερα (21/10) παρελθόν από τον πάγκο του «Αγιαξ της Ηπείρου».

Ετσι ο Αυστριακός κόουτς έμεινε στο club μόλις για οκτώ ματς όλων των διοργανώσεων (πέντε πρωταθλήματος και τρία Κυπέλλου) και αποχώρησε με ρεκόρ 5-1-2.

Στην SL2 είχε 3-1-1 και με γνώμονα την εν γένει εικόνα της ομάδας, αποφασίστηκε να υπάρξει σχετική αλλαγή.

Η ανακοίνωση

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966 ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον τεχνικό Ρενέ Πομς. Με γνώμονα πάντα πρώτα το συμφέρον της ομάδας όσο και του ίδιου του κ. Πομς αποφασίστηκε πως η καλύτερη δυνατή λύση ήταν η ολοκλήρωση της συνεργασίας μας. Ευχαριστούμε τον ίδιο και τους συνεργάτες του, για την προσφορά τους στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα τους.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα