Άρης: «Τελειώνει» με Μορόν – Απορρίφθηκε πρόταση για Ντιαντί από το Κατάρ

Άρης: «Τελειώνει» με Μορόν – Απορρίφθηκε πρόταση για Ντιαντί από το Κατάρ

Ο Ντιαντί

bet365

Σε διαδικασία διευθέτησης των τυπικών λεπτομερειών βρίσκονται Άρης και Λορέν Μορόν για την υπογραφή νέου συμβολαίου έως το καλοκαίρι του 2027 ενώ η «κίτρινη» ΠΑΕ έκανε γνωστή την απόρριψη πρότασης αγοράς των δικαιωμάτων του Κλέιτον Ντιαντί!

Ο Σενεγαλέζος winger αποτελεί μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις του Πρωταθλήματος. Παρότι υστερεί και σε εμπειρία και διανύει την παρθενική σεζόν του σε επαγγελματική ομάδα είναι σημείο αναφοράς στην επιθετική έκφραση του Άρη. Μάλιστα η ΠΑΕ Άρης έκανε γνωστό ότι απέρριψε πρόταση αγοράς των δικαιωμάτων του από ομάδα του Άρη η οποία μάλιστα ήταν συντριπτικά ανώτερη από την καταγεγραμμένη αξία του παίκτη. «Ήρθε μεγάλη πρόταση από το Κατάρ την οποία δεν συζήτησε καν ο Θόδωρος Καρυπίδης», ανέφερε η ΠΑΕ Άρης.

Στο μεταξύ, αύριο (22/10) αναμένεται να τελειώσει και τυπικά η υπογραφή νέου συμβολαίου με τον Λορέν Μορόν. Θυμίζουμε ότι τόσο ο πατέρας του Ισπανού επιθετικού όσο και ο ατζέντης του βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη από το μεσημέρι της Κυριακής (20/10) και μάλιστα παρακολούθησαν από τις κερκίδες του «Κλ. Βικελίδης» τον αγώνα με τη Λαμία. «Ρυθμίζονται οι τελευταίες λεπτομέρειες και αύριο θα πέσουν οι υπογραφές», ανέφερε η ΠΑΕ Άρης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα