ΠΑΟΚ: Ο Μαντί Καμαρά απέκτησε μια υγιέστατη κορούλα

ΠΑΟΚ: Ο Μαντί Καμαρά απέκτησε μια υγιέστατη κορούλα

Σταύρος Σουντουλίδης
Ο Μαντί Καμαρά

bet365

Ο Αφρικανός μέσος του ΠΑΟΚ ανακοίνωσε, μέσω του προσωπικού του προφίλ στο Instagram, τη γέννηση της κόρης του, η οποία είδε το πρώτο φως σε κλινική της Θεσσαλονίκης.

Ο Μαντί Καμαρά υποδέχθηκε τη Δευτέρα (21/10) το νέο μέλος της οικογένειας του, καθώς η σύζυγός του έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο κοριτσάκι σε κλινική της Θεσσαλονίκης.

Ο Αφρικανός μέσος του ΠΑΟΚ, μετά από τα δύο αγόρια του, δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του υποδεχόμενος την κόρη του, όπως έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram. «Καλώς ήρθες κόρη μου. "Τα παιδιά είναι κληρονομιά από τον Κύριο, ανταμοιβή από αυτόν”. Ο Θεός να σε ευλογεί», έγραψε στην ανάρτηση με την οποία ανακοίνωσε τον ερχομό της κορούλας του.

Όλοι σχεδόν οι συμπαίκτες του στον ΠΑΟΚ του ευχήθηκαν για τη γέννηση της κόρης του, με βροχή από μηνύματα στην σχετική ανάρτηση.

@Photo credits: INTIME, ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΚΑΜΣΗΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα