ΑΕΚ: Sold out από τους οπαδούς της Ένωσης για το ματς με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες

Newsroom
Οι οπαδοί της ΑΕΚ στις Σέρρες

bet365

Μέσα σε λίγες ώρες οι φίλοι της ΑΕΚ εξάντλησαν όλα τα εισιτήρια που τους είχαν διατεθεί στο πέταλο ενόψει της αναμέτρησης με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες.

Η δίψα των οπαδών της ΑΕΚ να υποστηρίξουν την Ένωση στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες το ερχόμενο Σάββατο (26/10) είναι τεράστια, κάτι που επιβεβαιώθηκε με το sold out που έκαναν οι κιτρινόμαυροι στις θύρες που θα τους φιλοξενήσουν μέσα σε λίγες ώρες.

Μετά τη θύρα 7, η ΑΕΚ πήρε εισιτήρια και για τη θύρα 1, τα οποία εξαντλήθηκαν, όπως ανακοίνωσε ο Πανσερραϊκός. Αυτό σημαίνει πως το πέταλο που υποδέχεται τους φιλοξενούμενους θα είναι απόλυτα κιτρινόμαυρο στο γήπεδο των Σερρών με τους φίλους της Ένωσης να έχουν δυναμική παρουσία.

Η ανακοίνωση του Πανσερραϊκού:

«Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει πως ενόψει του αγώνα Πανσερραϊκός-ΑΕΚ(26/10, 20:00), τα εισιτήρια στις θύρες 1-7 των φιλοξενούμενων, αλλά και στην θύρα 2 έχουν εξαντληθεί, ενώ και στις θύρες 3-4 τα εισιτήρια που έχουν μείνει είναι ελάχιστα.

 

Κλείσε τώρα την θέση σου κι εσύ γιατί το sold out πλησιάζει!

Τα εκδοτήρια είναι ανοιχτά:
Τρίτη-Παρασκευή: 10:00-14:00 & 18:00-20:00
Σάββατο: 09:00-14:00

Προσοχή η είσοδος στο γήπεδο γίνεται ΜΟΝΟ με τη χρήση της εφαρμογής Gov.gr Wallet».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα