ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Σε απολογία Λουτσέσκου-Λαμέλα, πειθαρχική δίωξη στον Δικέφαλο του Βορρά

Σε απολογία από τη Superleague Λουτσέσκου και Λαμέλα

bet365

Ραζβάν Λουτσέσκου και Έρικ Λαμέλα κλήθηκαν σε απολογία από τη Super League, ενώ ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας άσκησε δίωξη κατά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι δικεφάλων με την ΑΕΚ.

Συνολικά επτά ΠΑΕ κλήθηκαν σε απολογία από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Superleague αναφορικά με τους αγώνες της 8ης αγωνιστικής.

Πρόκειται για τις ΠΑΕ ΑΕΚ, Ολυμπιακός, ΟΦΗ, Παναιτωλικός, Πανσερραϊκός, ΠΑΟΚ και Λαμία, ενώ για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι της «OPAP Arena» κλήθηκαν επίσης ο Ράζβαν Λουτσέσκου και ο Έρικ Λαμέλα, από κοινού με τον βοηθό του Ματίας Αλμέιδα, Ντάνιελ Βέγκα και τους φροντιστές του ΠΑΟΚ, Κ. Γιαντσίδη και Ε. Καλταμπανίδη.

Παράλληλα, ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ άσκησε δίωξη στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τον Κυριάκο Γιαντσίδη.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει:

 

«Ο Υπεύθυνος Άσκησης Πειθαρχικών Διώξεων Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, Εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος, άσκησε Πειθαρχική Δίωξη σε βάρος: α) της ΠΑΕ ΠΑΟΚ νομίμως εκπροσωπούμενης και β) του αξιωματούχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ΓΙΑΝΤΣΙΔΗ Κυριάκο διότι στις 20-10-24 στον αγώνα (ΠΑΕ ΑΕΚ - ΠΑΕ ΠΑΟΚ) επέδειξε υβριστική συμπεριφορά με έργο σε βάρος των θεατών.

Η ως άνω πράξη προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικά από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3 παρ.4, 4, 5 παρ. 1, 2 και 4, 6 παρ.3, 10 παρ. 1 περ. β΄, παρ. 5 περ στ΄ στοιχ. ii, 11 παρ.1, 2, 6, 14 παρ.2, 25 παρ.2 και 26 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ».

@Photo credits: INTIME, ΣΤΕΛΙΟΣ ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα