ΟΦΗ: Θλάση β' βαθμού ο Μπρεσάν

ΟΦΗ: Θλάση β' βαθμού ο Μπρεσάν

Βασίλης Μπαλατσός
Μπρεσαν

bet365

Ο κεντρικός αμυντικός του ΟΦΗ, Ματέους Μπρεσάν, υπέστη θλάση β' βαθμού και θα μείνει εκτός για μερικές εβδομάδες.

Ο ΟΦΗ επέστρεψε στις προπονήσεις το πρωί της Τρίτης (22/10) και έπιασε δουλειά ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα την ερχόμενη Κυριακή (27/10, 21:00). Όπως έκαναν γνωστό οι Κρητικοί ο Ματέους Μπρεσάν συνέχισε θεραπεία, καθώς υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο από τον οποίο προέκυψε ότι έχει υποστεί θλάση β’ βαθμού στους οπίσθιους μηριαίους του αριστερού ποδιού.

Αυτό σημαίνει πως ο Μίλαν Ράσταβατς αναμένεται να στερηθεί των υπηρεσιών του Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού για πάνω από ένα μήνα. Μέχρι τη διακοπή του Νοεμβρίου για τις εθνικές ομάδες ο ΟΦΗ εκτός από το ματς της Τούμπας έχει να υποδεχτεί τον Βόλο (30/10) για το Κύπελλο Ελλάδας και την Athens Kallithea (10/11) για τη Stoiximan Superleague, ενώ θα φιλοξενηθεί από τον Αστέρα AKTOR στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» (4/11).

Από εκεί και πέρα στην προπόνηση της Τρίτης όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στον Παναθηναϊκό, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας. Η προπόνηση για τους υπόλοιπους περιελάμβανε ασκήσεις μυϊκής ενδυνάμωσης, ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και αγωνιστικό παιχνίδι. Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Τετάρτη (23/10), στις 10:30.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα