Άρης: Ίωση ο Φαμπιάνο στην έναρξη της προετοιμασίας ενόψει Παναθηναϊκού

Άρης: Ίωση ο Φαμπιάνο στην έναρξη της προετοιμασίας ενόψει Παναθηναϊκού

Newsroom
Ο Φαμπιάνο

bet365

Με πρόβλημα ξεκίνησε η προετοιμασία του Άρη ενόψει του αγώνα (27/10, 18:00) με τον Παναθηναϊκό στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας καθώς ο Φαμπιάνο Λέισμαν ταλαιπωρείται από ίωση.

Προς το παρόν δεν υπάρχει εκτίμηση για τη συμμετοχή του Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού, προφανώς όμως θεωρείται δεδομένη η παρουσία του στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. «Μετά το ρεπό της Δευτέρας, επιστροφή σήμερα στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ. Στην προπόνηση της Τρίτης, που ήταν πρωινή και έγινε στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο, το πρόγραμμα περιλάμβανε ενεργοποίηση, ασκήσεις δύναμης κορμού, ασκήσεις συναρμογής και passing game, παιχνίδια κατοχής μπάλας και ολοκληρώθηκε με παιχνίδι αμυντικής και επιθετικής μετάβασης.

Στο σημερινό πρόγραμμα δεν συμμετείχε ο Φαμπιάνο Λέισμαν, καθώς ταλαιπωρείται από ίωση. Αύριο, Τετάρτη, θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας (πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο»)», αναφέρει η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης ενόψει του εκτός έδρας αγώνα της ερχόμενης Κυριακής με τον Παναθηναϊκό (27/10, 18:00), στο πλαίσιο της 9ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα