ΟΦΗ: Χωρίς Νους στην Τούμπα

Βασίλης Μπαλατσός
Νους

bet365

Ο Τιάγκο Νους συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες και ο Μίλαν Ράσταβατς αποφάσισε να δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του στο ματς του ΟΦΗ με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Εκτός από τον Ματέους Μπρεσάν, ο οποίος υπέστη θλάση β' βαθμού, ο Μίλαν Ράσταβατς θα έχει ακόμα μια δεδομένη απουσία για την ερχόμενη αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (27/10, 21:00). Ο Τιάγκο Νους συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και ο Σέρβος τεχνικός των Κρητικών επέλεξε να στερηθεί των υπηρεσιών του 23χρονου Αργεντινού εξτρέμ στο ερχόμενο ματς για την 9η αγωνιστική της Stoiximan Superleague.

Θυμίζουμε πως από τη στιγμή που ένας ποδοσφαιριστής φτάνει τις τρεις κίτρινες κάρτες τότε καλείται να εκτίσει ποινή μιας αγωνιστικής σε ένα από τα επόμενα τέσσερα ματς πρωταθλήματος. Εν προκειμένω ο ΟΦΗ μετά από την Τούμπα έχει να αντιμετωπίσει τον Αστέρα AKTOR στην Τρίπολη (4/11), την Athens Kallithea στο Ηράκλειο (10/11) και τη Λαμία στη Φθιώτιδα (23/11).

Αξιοσημείωτο πως μέρες μετά τον απαιτητικό αγώνα με την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, ο ΟΦΗ έχει ξανά αγωνιστική υποχρέωση, καθώς θα υποδεχτεί τον Βόλο για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας (30/10). Ο Νους είναι μέχρι στιγμής από τους παίκτες που ξεχωρίζουν στους Κρητικούς, καθώς σε εννέα εμφανίσεις με τη μελανόλευκη φανέλα έχει τρία γκολ και τέσσερις ασίστ.

@Photo credits: eurokinissi, ΡΑΠΑΝΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα