Λανουά: Δεν υπάρχει πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ (vid)

Φώτης Καρακούσης
Λανουα

bet365

Ο αρχιδιαιτητής, Στεφάν Λανουά αναλύοντας τις φάσεις της 8ης αγωνιστικής, ανέφερε πως δεν υπήρξε πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ στην φάση με τον Λιβάι Γκαρσία και τον Μπάμπα.

Τις φάσεις της 8ης αγωνιστικής της Super League ανέλυσε ο αρχιδιαιτητής, Στεφάν Λανουά. Για το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ και το πέναλτι που ζήτησε η Ένωση ανέφερε πως σωστά δεν δόθηκε κάτι, για το Λαμία – Αστέρας Τρίπολης και το πέναλτι που ζήτησαν οι Αρκάδες πως σωστά δεν δόθηκε, ενώ για το πέναλτι που αρχικά δόθηκε στον Άρη στο ματς με την Athens Kallithea και μετά μέσω VAR πάρθηκε πίσω, ανέφερε πως σωστά δεν δόθηκε καθώς στο ξεκίνημα υπήρξε χέρι του Χουάνκαρ.

Πάμε να δούμε τις φάσεις που ανέλυσε ο Στεφάν Λανουά, ξεκινώντας φυσικά από το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ.

Η φάση που η Ένωση ζήτησε πέναλτι: «Σε αυτή την περίπτωση ο αμυνόμενος (Μπάμπ) προσπαθεί να κοντράρει την μπάλα για να σταματήσει την προσπάθεια για σουτ (Λιβάι Γκαρσία). Ο επιτιθέμενος παίζει την μπάλα και μετά χτυπάει τον αμυνόμενο στη γάμπα. Απόφαση: Κανένα πέναλτι».

Για το Λαμία – Αστέρας Τρίπολης και το πέναλτι που ζήτησαν οι Αρκάδες: «Ο παίκτης αγγίζει την μπάλα στη μεγάλη περιοχή της ομάδας του, αλλά με το χέρι στο οποίο στηρίζει το σώμα του. Καμία επιπλέον κίνηση, δεν τεντώνει το χέρι του, φυσική κίνηση. Απόφαση: Κανένα πέναλτι».

 

Για το Άρης – Athens Kallithea και το πέναλτι που κέρδισαν οι γηπεδούχοι και ο διαιτητής το πήρε πίσω μετά από παρέμβαση του VAR: «Σε αυτή την περίπτωση ο διαιτητής καταλογίζει πέναλτι. Το VAR αναλύει την επίθεση από το ξεκίνημά της και βλέπουμε ότι το νούμερο 27 (Χουάνκαρ) της ομάδας του Άρη κερδίζει την μπάλα με το χέρι πριν το πέναλτι. Απόφαση: Το πέναλτι πρέπει να ακυρωθεί. Το VAR πρέπει να παρέμβει για να διορθώσει την απόφαση».

..

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα