Άρης: Το post προαναγγελίας της υπογραφής νέου συμβολαίου με τον Λορέν Μορόν

Άρης: Το post προαναγγελίας της υπογραφής νέου συμβολαίου με τον Λορέν Μορόν

Ο Μορόν

bet365

Με post στον λογαριασμό της στο Instagram η ΠΑΕ Άρης προανήγγειλε την υπογραφή νέου συμβολαίου με τον Λορέν Μορόν καθώς υπάρχει δεδομένη συμφωνία για την επέκταση της συνεργασίας έως το καλοκαίρι του 2027.

Απομένει μόνο η επίσημη ανακοίνωση για την επικύρωση μιας σπουδαίας συμφωνίας για τον Άρη καθώς – βάσει του post της ΠΑΕ Άρης στο Instagram – έχουν διευθετηθεί και οι τυπικές διαδικασίες στην υπογραφή νέου συμβολαίου με τον Λορέν Μορόν.

Η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών υπάρχει εδώ και αρκετές ημέρες, γι’ αυτόν τον λόγο βρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη τόσο ο ατζέντης του 31χρονου Ισπανού επιθετικού, Άλβαρο Τόρες, όσο και ο πατέρας του. Οι δυο τους ήταν στις κερκίδες του «Κλ. Βικελίδης» στον πρόσφατο αγώνα με την Καλλιθέα και παράλληλα ολοκληρώθηκαν οι συζητήσεις οι οποίες αφορούσαν τους όρους της νέας συμφωνίας.

Αυτοί προβλέπουν τον υπερδιπλασιασμό των απολαβών του παίκτη για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και ουσιαστικά πρόκειται για την κίνηση... κλειδί από την πλευρά του Θόδωρου Καρυπίδη καθώς έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην επίτευξη συμφωνίας. Βάσει του συμφωνητικού που είχαν υπογράψει οι δύο πλευρές το καλοκαίρι του 2023, ο Λορέν Μορόν θα εισέπραττε φέτος το ποσό των 350.000 ευρώ. Αναγνωρίζοντας την προσφορά του στην ομάδα και με ξεκάθαρη επιθυμία διατήρησης του ποδοσφαιριστή, ο Άρης πρόσφερε συμβόλαιο συνολικών απολαβών άνω των 3 εκατ. ευρώ έως το καλοκαίρι του 2027. Μάλιστα τα οφέλη του παίκτη θα αυξηθούν ακόμη περισσότερο σε περίπτωση επίτευξης των ατομικών αλλά και των ομαδικών στόχων.

Ο Μορόν

 

Αναμφίβολα πρόκειται για μια σπουδαία κίνηση για τους «κίτρινους» καθώς ο Λορέν Μορόν αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του περσινού Πρωταθλήματος, ήδη οδηγεί την κούρσα του αντίστοιχου φετινού και φυσικά είναι από τους πρωταγωνιστές του Άρη στην πορεία που πραγματοποιεί και τον εγκατέστησε στην κορυφή της βαθμολογίας. Συνολικά με τη φανέλα του Άρη μετρά 27 γκολ και πέντε ασίστ σε 53 επίσημους αγώνες.

Όπως επιβεβαιώνει μάλιστα η ΠΑΕ Άρης, η επίσημη ανακοίνωση αναμένεται αύριο (23/10) κι αυτή η επιλογή δεν σχετίζεται με την υπογραφή των συμβολαίων καθώς αυτή η διαδικασία ήδη έχει ολοκληρωθεί αλλά με τον τρόπο προβολής της.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα