Athens Kallithea: Μόνο τα διαρκείας στο ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό

Newsroom
Λεωφόρος

bet365

Όπως στον εντός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ για το πρωτάθλημα, έτσι και σε αυτό με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο, στις εξέδρες της Λεωφόρου θα βρεθούν μόνο οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας της Athens Kallithea.

Από την στιγμή που υπήρξε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό για παραχώρηση της Λεωφόρου για τους εντός έδρας αγώνες, η Athens Kallithea είχε ξεκαθαρίσει πως στα εντός έδρας παιχνίδια με ΑΕΚ, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ δεν θα δώσει εισιτήρια στους φιλοξενούμενους. Αυτό έγινε στο ματς πρωταθλήματος με τους «κιτρινόμαυρους», αυτό θα γίνει και με το παιχνίδι Κυπέλλου με τους ερυθρόλευκους», καθώς δικαίωμα εισόδου στις εξέδρες θα έχουν μόνο οι κάτοχοι διαρκείας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Athens Kallithea για τα εισιτήρια για τους εντός έδρας αγώνες με Ατρόμητο και Ολυμπιακό έχει ως εξής: «H Αthens Kallithea FC ενημερώνει για τη διάθεση εισιτηρίων για τους επερχόμενους αγώνες με Ατρόμητο και Ολυμπιακό.

Athens Kallithea vs. Ατρόμητος

Τα εισιτήρια για τον αγώνα Athens Kallithea - Ατρόμητος στο Γήπεδο Απόστολος Νικολαΐδης την Κυριακή 27 Οκτωβρίου στις 21:30 για τη διεξαγωγή της 9ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League 2024/25 είναι διαθέσιμα από σήμερα αποκλειστικά μέσω Ticketmaster.gr.

 

Athens Kallithea vs. Ολυμπιακός

Η Athens Kallithea FC υπενθυμίζει στους φιλάθλους ότι μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας θα έχουν δικαίωμα εισόδου στον εντός έδρας αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό στο Γήπεδο Απόστολος Νικολαΐδης την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου για την 1η αγωνιστική της Φάσης των “16” του Κυπέλλου Ελλάδας.

Για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, οι φίλαθλοι πρέπει να έχουν προμηθευτεί τα εισιτήρια διαρκείας μέχρι το Σάββατο 26 Οκτωβρίου. Τα εισιτήρια διαρκείας είναι διαθέσιμα μέσω Ticketmaster.gr. Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τα εισιτήρια διαρκείας της Athens Kallithea FC είναι διαθέσιμες εδώ.

Υποχρεωτική Επαλήθευση Εισιτηρίου μέσω Gov.gr Wallet

Όπως προβλέπεται από τις κυβερνητικές αποφάσεις που τίθενται σε εφαρμογή από τον Αύγουστο 2024, οι αγοραστές εισιτηρίων αθλητικών διοργανώσεων υποχρεούνται να επαληθεύουν τα εισιτήριά τους μέσω της εφαρμογής Gov.gr Wallet για κινητά, η οποία μπορεί να εγκατασταθεί στο κινητό από το App Store για συσκευές iOS και το Google Play Store για συσκευές Android. Αυτή η διαδικασία επαλήθευσης είναι ένα υποχρεωτικό βήμα για την είσοδο στο γήπεδο.

Για πιο αναλυτικές πληροφορίες, επισκεφθείτε τις σχετικές σελίδες tickets.gov.gr για κατοίκους Ελλάδας ή κατοίκους εξωτερικού.

Σε αυτό το δοκιμαστικό στάδιο του Gov.gr Wallet, μόνο άτομα με ΑΜΚΑ, έγκυρη ελληνική ταυτότητα, ή έγκυρο διαβατήριο μπορούν να προχωρήσουν σε ταυτοποίηση στοιχείων.

Πληροφορίες

Για ερωτήσεις και πρόσθετες πληροφορίες, επικοινωνείστε μαζί μας στο [email protected] ή καλέστε στο 210 958 8231».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα