Παναιτωλικός: Εκτός για 2-3 εβδομάδες ο Λιάβας, πρόβλημα και με τον Ντίας

λιαβας πρόβλημα τραυματισμού

bet365

Ο Παναιτωλικός θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Γιώργου Λιάβα για τις επόμενες δύο με τρεις εβδομάδες ενώ ερωτηματικό παραμένει η συμμετοχή του Ντίας στον αγώνα με τον Βόλο λόγω τραυματισμού που αποκόμισε.

Η νίκη του Παναιτωλικού στην έδρα του Ατρομήτου αποδείχθηκε πύρρειος, αφού ο Γιάννης Πετράκης είδε δύο παίκτες του να αποκομίζουν προβλήματα τραυματισμών. Ο Γιώργος Λιάβας ήταν εκείνος που «κληρονόμησε» το σοβαρότερο, αφού υπέστη οίδημα στον περονιαίο έπειτα από χτύπημα που δέχθηκε και οι πρώτες εκτιμήσεις μιλούν για διάστημα απουσίας 2-3 εβδομάδες.

Ο Σέρχιο Ντίας από την άλλη, που αντικαταστάθηκε στο 65ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Ρόα να περνάει στην θέση του, δέχθηκε κι εκείνος ένα χτύπημα που του έχει προκαλέσει ενοχλήσεις στην γάμπα. Η παρουσία του στο προσεχές παιχνίδι με τον Βόλο το Σάββατο (26/10-17:00) δεν έχει αποκλειστεί, όμως παραμένει οριακή.

Από κει και πέρα εκτός για το παιχνίδι με το κλαμπ της Μαγνησίας θα είναι και ο Φακούντο Πέρες, που είχε συμπληρώσει κάρτες από το ματς με την ΑΕΚ κι έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του στο εντός έδρας ματς με τους Βολιώτες.

@Photo credits: INTIME, ΣΑΡΕΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα