Άρης: Σε εξέλιξη οι επαφές με τον Νταρίντα για την επέκταση της συνεργασίας τους

Άρης: Σε εξέλιξη οι επαφές με τον Νταρίντα για την επέκταση της συνεργασίας τους

Ο Νταρίντα

bet365

Άρης και Βλάντιμιρ Νταρίντα ήδη βρίσκονται στο τραπέζι των συζητήσεων με ξεκάθαρο σκοπό την επέκταση του συμβολαίου του 34χρονου Τσέχου μέσου έως το καλοκαίρι του 2026.

Ο Βλάντιμιρ Νταρίντα μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη τον Γενάρη του 2023 «κουβαλώντας» μια σπουδαία πορεία στην Bundesliga και σκοπό να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στον άξονα της μεσαίας γραμμής των «κίτρινων». Ο Τσέχος μέσος δεν ανταποκρίθηκε απλά στις αγωνιστικές ευθύνες του αλλά εξελίχθηκε σε πρωταγωνιστή της ομάδας. Το συμβόλαιό του λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι αλλά ο Θόδωρος Καρυπίδης ήδη έχει αποφασίσει – κατόπιν συζήτησης που είχε με τον Άκη Μάντζιο – για την επέκταση του συμβολαίου του παίκτη γι’ ακόμη έναν χρόνο. Στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ήδη κατατέθηκε πρόταση για τη μονοετή επέκταση του συμβολαίου (ως το καλοκαίρι του 2026) και οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις.

Είναι προφανές ότι ο Τσέχος χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης απ’ όλους στον Άρη διότι παραμένει από τους ακρογωνιαίους λίθους της ομάδας στον χώρο της μεσαίας γραμμής, με εξαιρετική συμπεριφορά τόσο στη διάρκεια των αγώνων όσο και στην καθημερινότητα της ομάδας αλλά και φωτεινό παράδειγμα εφέτος για τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν υποστηρικτικό ρόλο. Γι’ αυτόν τον λόγο, στις επαφές που προηγήθηκαν μεταξύ του Θόδωρου Καρυπίδη με τον Άκη Μάντζιο για τον 34χρονο Τσέχο, διαπιστώθηκε ταύτιση απόψεων μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα για να ακολουθήσει η συζήτηση του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ με τον ποδοσφαιριστή.

Σε ότι αφορά τις προθέσεις του ποδοσφαιριστή, ο Βλάντιμιρ Νταρίντα έχει δηλώσει κατ’ επανάληψη ότι απολαμβάνει τα χρόνια του στη Θεσσαλονίκη και στην ομάδα και μέσω των επίσημων τοποθετήσεών του, ουσιαστικά εξωτερίκευσε τις προθέσεις του.

Συνυπολογίζοντας και την επέκταση συμβολαίου του Λορέν Μορόν είναι εξίσου οφθαλμοφανές ότι στόχος του Θόδωρου Καρυπίδη είναι να ολοκληρώσει, μέσα στον Νοέμβριο, τις επαφές με τους παίκτες των οποίων τα συμβόλαια λήγουν και για τους οποίους υπάρχει επιθυμία παραμονής τους. Ο Βλάντιμιε Νταρίντα ήδη μετρά 75 συμμετοχές με τη φανέλα του Άρη, έντεκα γκολ και επτά ασίστ αν και η προσφορά του δεν αποτυπώνεται μέσα από τη στατιστική.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα