Αρης: Ψηφίστε το κορυφαίο γκολ του Μορόν (poll)

Αρης: Ψηφίστε το κορυφαίο γκολ του Μορόν (poll)

Newsroom
moron intime

bet365

Ο Λορέν Μορόν υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τον Αρη και ο Ισπανός στράικερ που μετρά 27 τέρματα σε μόλις 57 εμφανίσεις του με την κίτρινη φανέλα, θα συνεχίσει στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Με τη φανέλα του Αρη θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Λορέν Μορόν, καθώς επισημοποιήθηκε σήμερα (23/10) η ανανέωση της συνεργασίας του με τους «κίτρινους».

Ετσι στο club «έδεσαν» μέχρι το 2027 τον περσινό πρώτο σκόρερ της Stoiximan Super League και έναν εκ των κορυφαίων «μπομπέρ» που έχουν παίξει τα τελευταία χρόνια στα ελληνικά γήπεδα.

Ο Ισπανός στράικερ που ήρθε το καλοκαίρι του 2023 στα μέρη μας μετρά αισίως 27 προσωπικά τέρματα σε μόλις 57 εμφανίσεις του με την ομάδα σε όλες τις διοργανώσεις και σας… δίνουμε «πάσα» ώστε να επιλέξετε το καλύτερο όλων.

Οχι το πιο σημαντικό, αλλά εκείνο που κατά τη γνώμη σας ο ίδιος... ξεδίπλωσε περισσότερο τις αρετές του.

 

Εκ των 27 «προκρίναμε» πέντε που σας παραθέτουμε με χρονική σειρά, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα του «Αλλου».

1) Στις 24 Σεπτεμβρίου του 2023 ο Αρης υποδέχθηκε τον Παναιτωλικό και ο Ισπανός φορ άνοιξε στο 22’ το σκορ με ένα δυνατό συρτό σουτ από τα περίπου 35 μέτρα.

2) Στις 3 Φεβρουαρίου του 2024 οι «κίτρινοι» έπαιξαν στις Σέρρες, όπου τελικά έμειναν στο 1-1. Ηταν το 52’ της αναμέτρησης όταν και βρήκαν πρώτοι δίχτυα χάρις σε ένα εξαιρετικό του τέρμα, αφού κατέβασε την μπάλα μέσα στο «κουτί», γύρισε το σώμα του και «εκτέλεσε» με σουτ στην άλλη γωνία.

3) Στα Play Off της περασμένης περιόδου ο Αρης παραχώρησε 1-1 στον Ολυμπιακό, σε μία αναμέτρηση όπου και άνοιξε το σκορ με τον Μορόν στο 48’ και σε μία φάση όπου πήρε την κατοχή λίγο κάτω από τη μεσαία γραμμή, διέσχισε όλο το γήπεδο και πλάσαρε εύστοχα τον αντίπαλο πορτιέρε.

4) Λίγες ημέρες μετά η ομάδα κέρδισε 4-2 τη Λαμία στο «Αθανάσιος Διάκος», αν και στην ανάπαυλα βρέθηκε να χάνει 2-0. Το «έναυσμα» για την… αντεπίθεσή της έδωσε ο 31χρονος φορ στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου, όταν και σκόραρε με ένα εξαιρετικό σουτ έξω από την περιοχή.

5) Φινάλε της περασμένης σεζόν και ο Αρης υποδέχθηκε τότε τον ΠΑΟΚ, όπου και έχασε 2-1. Ο Μορόν ήταν αυτός που στο 47’ ισοφάρισε σε 1-1 με ένα φανταστικό βον πλανέ στην κίνηση.

Ψηφίστε παρακάτω:

Loading...

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα