ΑΕΚ: Κανονικά ο Ελίασον και όλοι μέσα στην προετοιμασία για Σέρρες, εκτίει με Ατρόμητο ο Λαμέλα

ΑΕΚ: Κανονικά ο Ελίασον και όλοι μέσα στην προετοιμασία για Σέρρες, εκτίει με Ατρόμητο ο Λαμέλα

Δημήτρης Βέργος
Ελίασον και Λαμέλα

bet365

Η ΑΕΚ προπονήθηκε στην OPAP Arena το πρωί της Τετάρτης με άπαντες παρόντες στην προετοιμασία ενόψει Πανσερραϊκού. Κανονικά και ο Ελίασον που είχε χάσει το ματς με τον ΠΑΟΚ. Τον Ατρόμητο την επόμενη αγωνιστική θα χάσει ο Λαμέλα.

Η ΑΕΚ στρέφει την προσοχή της στο ματς του ερχόμενου Σαββάτου (26/10) με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες και ο στόχος είναι μόνο ένας: Επιστροφή στις νίκες μετά από την ήττα στο Αγρίνιο και την ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ.

Η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό συνεχίστηκε την Τετάρτη το πρωί με προπόνηση στην OPAP Arena και όχι στα Σπάτα κι αυτό γιατί μετά το τέλος της είχε προγραμματιστεί η επίσημη φωτογράφηση της ομάδας και του τεχνικού επιτελείου.

Το ενδιαφέρον ενόψει του αγώνα στις Σέρρες -εκεί που η ΑΕΚ θα πάει έχοντας τη δυναμική υποστήριξη του κόσμου της- είναι αν ο Ματίας Αλμέιδα θα διατηρήσει τον σχηματισμό με τους δύο φορ ή θα επιστρέψει στο γνωστό σύστημα που έχει καθιερώσει από την πρώτη του σεζόν στον κιτρινόμαυρο πάγκο.

Ο «Πελάδο» δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα τραυματισμού τη δεδομένη στιγμή και πηγαίνει με όλα του τα «όπλα» διαθέσιμα. Ο Νίκλας Ελίασον, ο οποίος την τελευταία στιγμή είχε μείνει εκτός αποστολής από την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ λόγω αδιαθεσίας, προπονήθηκε κανονικά την Τετάρτη και είναι στη διάθεση του Αλμέιδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αποφασίστηκε και το παιχνίδι στο οποίο θα εκτίσει τις τρεις κάρτες που συμπλήρωσε ο Ερικ Λαμέλα στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός δηλώθηκε να εκτίσει στον αγώνα με τον Ατρόμητο (3/11), συνεπώς δεν θα είναι διαθέσιμος για τον Αλμέιδα την επόμενη αγωνιστική.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα