Άρης: Ατομικό πρόγραμμα για τον Φαμπιάνο

Άρης: Ατομικό πρόγραμμα για τον Φαμπιάνο

Newsroom
Ο Φαμπιάνο

bet365

Σε διαδικασία ένταξης στο ομαδικό πρόγραμμα βρίσκεται ο Φαμπιάνο Λέισμαν καθώς ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός βρέθηκε σήμερα (23/10) στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου και προπονήθηκε μόνος του.

Ο Φαμπιάνο απουσίασε από το χθεσινό πρόγραμμα λόγω ίωσης, σήμερα (23/10) ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης και αύριο αναμένεται να μπει στο πλάνο της ομαδικής προετοιμασίας ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Στην ενημέρωσή της, η ΠΑΕ Άρης ανέφερε ότι… «Πρωινή προπόνηση στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο (ο Φαμπιάνο Λέισμαν, εξαιτίας της ίωσης που τον ταλαιπωρεί, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα) περιλάμβανε το σημερινό πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ (ενεργοποίηση, ασκήσεις δύναμης στο γυμναστήριο, ασκήσεις συναρμογής και παιχνίδι μικρών σχέσεων και χώρων).

Αύριο, Πέμπτη, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν και πάλι το πρωί στο «Δασυγένειο» ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τον Παναθηναϊκό (27/10) στο Ο.Α.Κ.Α. (18:00)».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα