Μούμο Μουνιόθ στο Gazzetta: «Απαιτητικό το ματς με Ολυμπιακό, ο Μεντιλίμπαρ πάντα δουλεύει σε υψηλό επίπεδο»

Μούμο

bet365

Μέσω του Gazzetta, ο Μούμο Μουνιόθ του Αστέρα Τρίπολης, εξηγεί τις ιδιαιτερότητες του ματς με τον Ολυμπιακό, στέκεται στον Μεντιλίμπαρ και κάνει σαφές στο τι πρέπει να κάνουν οι Αρκάδες προκειμένου να έχουν την πορεία που θέλουν σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Ο Μούμο Μουνιόθ, ένα από τα βασικά γρανάζια της φετινής μηχανής του Αστέρα Aktor, μέσω του Gazzetta, μιλά για τις έως τώρα εντυπώσεις του από την Ελλάδα και την Τρίπολη. Ο Ισπανός μέσος στέκεται στο ότι πρέπει να εστιάσουν άπαντες στην ομάδα στα όσα δεν έγιναν καλά προκειμένου να τα αλλάξουν και να ανέβουν οι κιτρινομπλέ στην κατάταξη.

Επίσης, δεν μπορεί να μην αναφερθεί στον συμπατριώτη του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, τον οποίο θα αντιμετωπίσει αυτήν την Κυριακή, αφού οι Αρκάδες υποδέχονται στο Κολοκοτρώνης τον Ολυμπιακό.

Ποια είναι η εντύπωσή σου από την ομάδα του Αστέρα Aktor και το ελληνικό πρωτάθλημα μέχρι στιγμής;

«Ήταν μια μεγάλη έκπληξη για μένα, δεν ήξερα το πρωτάθλημα, αλλά γνώριζα μερικούς από τους παίκτες που παίζουν σ' αυτό, καθώς και κάποιους προπονητές και ήδη είχα φανταστεί το καλό επίπεδο που υπάρχει. Όσο για την ομάδα, με εξέπληξε και το καλό επίπεδο των παικτών και πάνω απ' όλα οι καλοί συμπαίκτες που έχω».

 

Υπάρχει κάποιος παίκτης από την ομάδα ή τον αντίπαλό σου που σε εντυπωσιάζει περισσότερο;

«Δεν έχουμε τελειώσει ακόμα τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, αλλά παίκτες όπως ο Μανού Γκαρθία από τον Άρη για 'μένα είναι σε κορυφαίο επίπεδο - αν και τον Μανού τον ήξερα ήδη από τότε που έπαιζε στην Ισπανία».

Μούμο

Τι σου αρέσει στην Ελλάδα και τι όχι; Επίσης, τι γνώμη έχεις για την Τρίπολη;

«Αυτό το καλοκαίρι έκανα διακοπές στη Μήλο, πιστεύω ότι η Ελλάδα έχει όμορφα μέρη και μου αρέσει πολύ και το φαγητό. Για την Τρίπολη, αυτό που έχω να πω είναι πως καταλαβαίνω ότι υπάρχουν άνθρωποι που χρειάζονται μεγαλύτερες πόλεις για να ζήσουν καλύτερα, αλλά για μένα και την οικογένειά μου είναι το ιδανικό μέρος, γιατί είναι πολύ ήσυχο και εύκολο να γνωριστούμε με τον κόσμο σε σύντομο χρονικό διάστημα».

Η ομάδα είναι αήττητη εκτός έδρας, αλλά εντός έδρας δεν τα πάει και τόσο καλά. Πού πιστεύετε ότι οφείλεται αυτό;

«Δεν νομίζω ότι αυτό έχει συμβεί για έναν συγκεκριμένο λόγο. Τα αποτελέσματα είναι πιο θετικά εκτός έδρας, αλλά στην έδρα μας πιστεύω ότι έχουμε κάνει και καλά παιχνίδια, αλλά δεν καταφέραμε να το πάρουμε βαθμούς ώστε να είμαστε καλύτερα στη βαθμολογία».

Τώρα παίζετε με τον Ολυμπιακό. Τι είναι αυτό που πρέπει να προσέξετε; Πόσο δύσκολο πιστεύεις ότι είναι να πάρετε την πρώτη εντός έδρας νίκη σ' έναν αγώνα με τόσο μεγάλη δυσκολία;

«Πιστεύω ότι θα είναι ένας πολύ απαιτητικός αγώνας, οι ομάδες τις οποίες προπονεί ο Μεντιλίμπαρ πάντα δουλεύουν και αγωνίζονται σε υψηλό επίπεδο, εκτός από το καλό γκρουπ παικτών που έχει - αυτό κάνει τον Ολυμπιακό μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Είμαστε έτοιμοι να παίξουμε το παιχνίδι με τον καλύτερο τρόπο που μπορούμε και θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε κάτι θετικό».

Τι πρέπει να περιμένει ο κόσμος από εσένα;

«Εχω μεγάλο ενθουσιασμό για να εκμεταλλευτώ αυτή τη νέα περιπέτεια ζώντας σε μια νέα χώρα, όπου πιστεύω ότι μπορώ να συνεχίσω να εξελίσσομαι ως ποδοσφαιριστής για να μπορέσω να πετύχω θετικά πράγματα στην καριέρα μου».

Θα ήθελες να στείλεις ένα μήνυμα στον κόσμο ότι φέτος περιμένει η ομάδα να πλασαριστεί στην 8η θέση και να πάει καλά στην Ευρώπη;

«Πρέπει να παραμείνουμε προσγειωμένοι, υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος στο πρωτάθλημα και πρέπει να ξέρουμε πού δεν τα έχουμε πάει καλά ως τώρα προκειμένου να το διορθώσουμε για να έχουμε καλύτερους αριθμούς και να μπορέσουμε να ανέβουμε στην κατάταξη. Όλη η ομάδα θα τα δώσει όλα αυτούς τους μήνες για να μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους που όλοι θα θέλαμε να πετύχουμε».

@Photo credits: eurokinissi, LATO KLODIAN

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα