Λεβαδειακός: Παραιτήθηκε ο Μπαλόκας

Φώτης Καρακούσης
Ο Μπαλόκας

bet365

Την παραίτησή του από την θέση του αντιπροέδρου του Λεβαδειακού υπέβαλε ο Λάμπρος Μπαλόκας προκειμένου να διεκδικήσει την προεδρία της ΕΠΣ Βοιωτίας.

Παρελθόν από την θέση του αντιπροέδρου του Λεβαδειακού αποτελεί ο Λάμπρος Μπαλόκας. Μετά από 17 χρόνια που βρέθηκε στους «πράσινους» ο Μπαλόκας αποφάσισε να διεκδικήσει την προεδρία της ΕΠΣ Βοιωτίας και γι' αυτό παραιτήθηκε από την ΠΑΕ.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Η ΠΑΕ Λεβαδειακός ανακοινώνει ότι ο κ.Λάμπρος Μπαλόκας παραιτήθηκε από τη θέση του αντιπροέδρου του διοικητικού συμβουλίου.

Ο λόγος της παραίτησής του αφορά στην πρόθεσή του να δηλώσει συμμετοχή για την προεδρία στις επικείμενες αρχαιρεσίες της ΕΠΣ Βοιωτίας.

Η προσφορά του στην ομάδα μας πολυετής κι ανεκτίμητη. Από κάθε πόστο που υπηρέτησε τον Λεβαδειακό, πρόσφερε τα μέγιστα με τις γνώσεις του, την εμπειρία του και τον επαγγελματισμό του.

 

Η ΠΑΕ Λεβαδειακός θα ήθελε να τον ευχαριστήσει για τα 17 χρόνια κοινής πορείας και να του ευχηθεί ό,τι καλύτερο στο επόμενο βήμα της καριέρας του, που είμαστε βέβαιοι ότι θα είναι κι αυτό το ίδιο επιτυχημένο!».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα