Μπάλντοκ: Στο Μίλτον Κέινς η κηδεία του, παρόν σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναθηναϊκού θα δώσει το παρόν

Μπάλντοκ: Στο Μίλτον Κέινς η κηδεία του, παρόν σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναθηναϊκού θα δώσει το παρόν

Στο Μίλτον Κέινς η κηδεία του Μπάλντοκ, παρόν σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναθηναϊκού

bet365

Ολόκληρο το ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναθηναϊκού θα δώσει το παρών στην κηδειά του Τζορτζ Μπάλντοκ που θα λάβει χώρα στο Μίλτον Κέινς.

Το μεσημερί της Τετάρτης (30/10) στο Μίλτον Κέινς και την πόλη Μπακιγχαμσάιρ θα λάβει χώρα η κηδεία του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, Τζορτζ Μπάλντοκ. Κανονικά θα βρεθεί εκεί ολόκληρο το ποδοσφαιρικό τμήμα του «τριφυλλιού», αφού οι «πράσινοι» αιτήθηκαν για τον λόγο αυτό, και πήραν, την αναβολή για τον πρώτο αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Ατρόμητο για την φάση των «16».

Το τελευταίο αντίο στον «Starman» θα δοθεί στα μέρη που μεγαλώσε και ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα και πιο συγκεκριμένα στο στο Crown Hill Crematorium, το οποίο βρίσκεται στη δυτική πλευρά του Μίλτον Κέινς. Η κηδεία είναι προγραμματισμένη για τις 14:15.

Η αποστολή του «τριφυλλιού» αναμένεται να ταξιδέψει εκεί με τσάρτερ που ναυλώθηκε ειδικά για τον σκοπό αυτό από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ και η επιστροφή από κει είναι προγραμματισμένη για το ίδιο βράδυ.

 
@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα