Χωρίς Λουτσέσκου με Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ: Αναλυτικά τα 4 ματς που χάνει ο Ρουμάνος

Χωρίς Λουτσέσκου με Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ: Αναλυτικά τα 4 ματς που χάνει ο Ρουμάνος

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου

bet365

Αν παραμείνει η 23ήμερη απαγόρευση εισόδου σε αγωνιστικό χώρο και αποδυτήρια στον Ραζβάν Λουτσέσκου, τότε ο ΠΑΟΚ θα παίξει με τον Ολυμπιακό χωρίς τον Ρουμάνο στον πάγκο του. Αναλυτικά τα τέσσερα ματς που χάνει!

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Super League επέβαλε ποινή απαγόρευση εισόδου σε αγωνιστικό χώρο και αποδυτήρια στον Ραζβάν Λουτσέσκου για 23 ημέρες, ενώ απάλλαξε τον Έρικ Λαμέλα από τις κατηγορίες.

Φυσικά, ο Δικέφαλος του Βορρά, θα ασκήσει έφεση και θα περιμένει να εκδικαστεί αυτή, με στόχο εννοείται να ανακόψει την ποινή του Ρουμάνου κόουτς.

Κατ' αρχάς να ξεκαθαρίσουμε, ότι η ποινή αυτή ισχύει για τις εγχώριες διοργανώσεις. Δηλαδή για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Άρα, ο Λουτσέσκου θα είναι στον πάγκο για το αποψινό ματς με την Βικτόρια Πλζεν.

Ωστόσο, με την ποινή να... τρέχει από σήμερα (24/10), ο Λουτσέσκου δεν θα έχει δικαίωμα να είναι στον πάγκο της ομάδας του ως τις 15/11 - τονίζουμε και πάλι - εφόσον δεν δικαιωθεί ο ΠΑΟΚ στην έφεση που θα ασκήσει και παραμείνει η τιμωρία του ως έχει.

 

Αρα, λοιπόν, ο Δικέφαλος του Βορρά δεν θα τον έχει στον πάγκο στα ματς με ΟΦΗ (27/10), Αιγάλεω (30/10), Λαμία (3/11) και Ολυμπιακό (10/11).

Αναλυτικά τα ματς στα οποία ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν θα είναι στον πάγκο του ΠΑΟΚ, εφόσον φυσικά η ποινή παραμείνει ως έχει:

  • 27/10: ΠΑΟΚ-ΟΦΗ
  • 30/10: Αιγάλεω-ΠΑΟΚ (Κύπελλο)
  • 3/11: Λαμία-ΠΑΟΚ
  • 10/11: ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός
@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα