ΠΑΟΚ: Θα κάνει έφεση για την ποινή του Λουτσέσκου

ΠΑΟΚ: Θα κάνει έφεση για την ποινή του Λουτσέσκου

Ο ΠΑΟΚ ασκεί έφεση για την ποινή του Λουτσέσκου

bet365

Ο ΠΑΟΚ έχει ήδη αποφασίσει πως θα ασκήσει έφεση στην ποινή που επέβαλλε το Πειθαρχικό Όργανο της λίγκας στον Ραζβάν Λουτσέσκου για απαγόρευση εισόδου σε αγωνιστικό χώρο και αποδυτήρια για 23 μέρες.

Ο ΠΑΟΚ είναι αποφασισμένος να καταθέσει έφεση στην απόφαση του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Οργάνου της Superleague σύμφωνα με την οποία επιβλήθηκε ποινή απαγόρευσης εισόδου σε αγωνιστικούς χώρους και αποδυτήρια στον προπονητή του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου για 23 μέρες για όλα όσα έγιναν μετά την λήξη του αγώνα μεταξύ των δύο «δικεφάλων» στην «OPAP Arena» την περασμένη Κυριακή.

Η αρχική ποινή που του επιβλήθηκε αφορούσε 15 μέρες απαγόρευση για κάθε παράβαση και τελικά συγχωνεύτηκε στις 23 μέρες ενώ παράλληλα του επιβλήθηκε και χρηματικό πρόστιμο που έφτασε τις 7,5 χιλ. ευρώ.

Η ποινή αυτή έχει ως αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ να μην μπορεί να έχει στην διάθεσή του τον προπονητή του για τα επόμενα τέσσερα ματς του εντός Ελλάδος, δηλαδή τρία του πρωταθλήματος με ΟΦΗ (εντός), Λαμία (εκτός) και Ολυμπιακό (εντός) κι ένα του Κυπέλλου με το Αιγάλεω.

Γι' αυτό οι ιθύνοντες της ομάδας της Θεσσαλονίκης θα καταθέσουν έφεση προκειμένου να καταφέρουν να μειώσουν την ποινή της απαγόρευσης όσο περισσότερο γίνεται για να μην στερηθούν τον τεχνικό τους για τόσα πολλά παιχνίδια.

 

Από πλευράς ΠΑΟΚ δεν θέλησαν να κάνουν κανένα σχόλιο, υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά πως «ασχολούμαστε μόνο με το σημαντικό παιχνίδι κόντρα στην Βικτόρια Πλζεν που έχουμε σήμερα...».

@Photo credits: INTIME, ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα