ΑΕΚ: «Μόνο μεμονωμένη η προσέλευση των φιλάθλων στο γήπεδο των Σερρών»

Newsroom
ΑΕΚ: «Μόνο μεμονωμένη η προσέλευση των φιλάθλων στο γήπεδο των Σερρών»

bet365

Η ΑΕΚ ενημέρωσε τους φίλους της που θα μεταβούν στις Σέρρες για το Σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό πως η μετακίνησή τους στο γήπεδο μπορεί να γίνει μόνο μεμονωμένα.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση για να ενημερώσει τους φιλάθλους τους οι οποίοι έχουν αποφασίσει να πάνε στις Σέρρες για να στηρίξουν την ομάδα τους στον Σαββιάτικο αγώνα (26/10-20:00) με τον Πανσερραϊκό για την 9η αγωνιστική της Stoiximan Superleague πως η μετακίνησή τους αυτή μπορεί να γίνει μόνο μενονωμένα, μετά από απόφαση χθεσινή απόφαση του του Αναπληρωτή Υπουργού Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού κ. Ιωάννη Βρούτση.

Υπενθυμίζουμε πως τα εισιτήρια που έχει πάρει η «Ένωση» για το συγκεκριμένο παιχνίδι έχουν ήδη εξαντληθεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Πληροφορούμε τους φιλάθλους μας ότι με την από 23/10 απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού κ. Ιωάννη Βρούτση, έχει απαγορευθεί η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της ΑΕΚ προς την πόλη και το γήπεδο των Σερρών για την αναμέτρηση της ομάδας μας με τον Πανσερραϊκό το Σάββατο (26/10, 20.00).

Ως εκ τούτου, η προσέλευση των φιλάθλων της ΑΕΚ που έχουν προμηθευτεί εισιτήρια για τις θύρες 1 και 7 που προορίζονται γι΄ αυτούς από την γηπεδούχο ΠΑΕ, θα πρέπει να γίνει μεμονωμένα.

Τονίζουμε, επίσης, πως σύμφωνα με απόφαση της ΕΛ.ΑΣ που μας γνωστοποιήθηκε, για λόγους ασφαλείας δεν θα επιτρέπεται η είσοδος σε κάτοχο εισιτηρίου με διακριτικά της ΑΕΚ σε οποιαδήποτε άλλη θύρα, εκτός από τις 1 και 7».

@Photo credits: INTIME, ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα