Αλόνσο: «Πίστη! Δεν υπάρχει μεγαλύτερο κίνητρο από το να φοράς την φανέλα του Παναθηναϊκού»

Αλόνσο: «Πίστη! Δεν υπάρχει μεγαλύτερο κίνητρο από το να φοράς την φανέλα του Παναθηναϊκού»

bet365

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ντιέγκο Αλόνσο έδωσε το δικό του σύνθημα για τον αποψινό αγώνα με την Τσέλσι τονίζοντας πως η πίστη είναι η λέξη-κλειδί.

Το καθιερωμένο του μήνυμα στα εντός έδρας παιχνίδια μέσω του Matchday Mag του Παναθηναϊκού έδωσε ο προπονητής της ομάδας, Ντιέγκο Αλόνσο ζητώντας απ' όλους, παίκτες, ομάδα και κόσμο να έχουν πίστη ότι μπορούν να τα καταφέρουν στο αποψινό ματς με την Τσέλσι για την 2η αγωνιστική του League Stage του Conference League.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός συμπλήρωσε ακόμη πως δεν υπάρχει μεγαλύτερο κίνητρο για τους ποδοσφαιριστές από το γεγονός πως φορούν την φανέλα του με το «τριφύλλι» στο στήθος.

Αναλυτικά το μήνυμά του:

“Πίστη! Αυτή είναι η λέξη. Πρέπει να έχουμε πίστη οι παίκτες, η ομάδα, όλοι. Η ουσία είναι αυτή. Να παίξουμε και να μπορέσουμε να δώσουμε τη μάχη μας. Και σίγουρα, αν δώσουμε τη μάχη μας, θα διεκδικήσουμε τη νίκη. Μπορούμε! Αρκεί να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες μας. Το κίνητρο είναι σημαντικό κατά τη διάρκεια ενός τόσο μεγάλου αγώνα. Όμως δεν υπάρχει μεγαλύτερο κίνητρο απ’ το να φοράς τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Kι αυτό είναι πάντα το μήνυμα που στέλνουμε στους παίκτες μας. Έχουμε πολύ μεγάλο σεβασμό για την Τσέλσι όμως δεν τη φοβόμαστε και θα κάνουμε τα πάντα για να φύγουμε νικητές απ’ το γήπεδο

@Photo credits: INTIME, ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα