Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός: Ο Μασούρας που ξεσπάει κι ο Παντελίδης που έχει κάνει... ζημιές

Μασούρας

bet365

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από τον Αστέρα Τρίπολης με στόχο το 3/3 στην επαρχία και φυσικά να επιστρέψει στις νίκες. Από την άλλη, ο Αστέρας ψάχνει την πρώτη του νίκη στο Κολοκοτρώνης φέτος! Κι οι δύο έχουν από ένα «όπλο» στα χέρια τους!

Μέχρι στιγμής, Ολυμπιακός και Αστέρας Aktor έχουν βρεθεί αντιμέτωποι 45 φορές σ' όλες τις διοργανώσεις, με τους ερυθρόλευκους φυσικά να έχουν την παράδοση με το μέρος τους.

Συγκεκριμένα, έχουν νικήσει τους κιτρινομπλέ 45 φορές, 9 ματς έχουν έρθει ισόπαλα και 3 αναμετρήσεις έχουν λήξει με τους Αρκάδες θριαμβευτές.

Αυτή, λοιπόν, θα είναι η 46 φορά που έρχονται αντιμέτωποι οι δύο σύλλογοι και τώρα οι καταστάσεις έχουν τις εξής δύο ιδιαιτερότητες:

  • Ο Aστέρας Aktor δεν έχει νικήσει στην έδρα του από τον Ιανουάριο του '24 όταν και είχε νικήσει τον Ατρόμητο.
  • Από την άλλη, ο Ολυμπιακός έχει κάνει το 2/2 στην επαρχία επικρατώντας σε Βόλο (0-2) και Λαμία (0-3). Ωστόσο, προέρχεται από το "Χ" με τον Λεβαδειακό, ενώ ισόπαλος (0-0) είχε αναδειχτεί και με τον Παναιτωλικό στο Φάληρο.

Ο Μασούρας... ξέρει από Αστέρα

Μασούρας

 

Ο Κώστας Φορτούνης, ένα παιδί που αναδείχτηκε από τον Αστέρα και έκανε τεράστια καριέρα στο Λιμάνι με την ερυθρόλευκη φανέλα, πλέον συνεχίζει τη ζωή του στη Μέση Ανατολή.

Ο «Φόρτου», λοιπόν, είχε 11 γκολ στις εν λόγω αναμετρήσεις ενώ από τους παίκτες που θα είναι διαθέσιμοι στο σημερινό ματς, ο Γιώργος Μασούρας έχει βρει δίχτυα 7 φορές. Μάλιστα, (σχεδόν) όποτε σκοράρει κόντρα στους κιντριμπλέ, ο Ολυμπιακός πετυχαίνει 5άρα!

Τα ματς που έχει σκοράρει ο Μασούρας:

  • 15/12/19: Αστέρας-Ολυμπιακός 0-5 (2 γκολ)
  • 18/9/20: Ολυμπιακός-Αστέρας 3-0 (2 γκολ)
  • 2/3/22: Ολυμπιακός-Αστέρας 5-1 (2 γκολ)
  • 28/12/22: Ολυμπιακός-Αστέρας 5-0 (1 γκολ)

Ο Παντελίδης έχει κάνει τη... ζημιά!

Παντελίδης

Ο Σάββας Παντελίδης επέστρεψε στον Αστέρα, δηλαδή τη μόνη ομάδα με την οποία έχει κάνει... ζημιά στον Ολυμπιακό.

Ο 59χρονος κόουτς, σε 10 ματς που έχει αντιμετωπίσει τους ερυθρόλευκους μετράει 8 ήττες και 2 ισοπαλίες.

Μάλιστα, την πρώτη φορά που πήρε κάτι απέναντι στον Ολυμπιακό, ήταν στο ντεμπούτο του με τους κιτρινομπλέ στις 16/9/2017. Τότε, ο Μιχάλης Μανιάς είχε ανοίξει το σκορ στο 55' μέσα στο Καραϊσκάκης κι ο Τζούρτζεβιτς ισοφάρισε για τους Πειραιώτες στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο Χάσι ήταν στον πάγκο της ομάδας.

Στις 28/1/2018, οι κιτρινομπλέ και πάλι για το πρωτάθλημα ήρθαν ισόπαλοι (1-1) με τον Ολυμπιακό. Στο 21' ο Ιγκλέσιας είχε ανοίξει το σκορ κι ο Ανσαριφάρντ στο 39' διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Στον πάγκο του Ολυμπιακού τότε ήταν ένας άλλος Ισπανός, ο Όσκαρ Γκαρθία.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα