Άρης: Το τρομερό βολ πλανέ με τον ΠΑΟΚ είναι το κορυφαίο γκολ του Μορόν (poll)

Άρης: Το τρομερό βολ πλανέ με τον ΠΑΟΚ είναι το κορυφαίο γκολ του Μορόν (poll)

Newsroom
Ο Λορέν Μορόν πανηγυρίζει

bet365

Το poll του Gazzetta για την ανάδειξη του κορυφαίου γκολ του Λορέν Μορόν με τη φανέλα του Άρη ολοκληρώθηκε και το τρομερό βον πλανέ του Ισπανού killer κόντρα στον ΠΑΟΚ έκανε... περίπατο.

Ο Λορέν Μορόν ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Άρη της περασμένης σεζόν, όντας ο πρώτος σκόρερ της Stoiximan Superleague 2023-24 με 20 γκολ και οι Θεσσαλονικείς κατάφεραν να τον «δέσουν» στο «Κλεάνθης Βικελίδης» μέχρι το καλοκαίρι του 2027. Μέχρι σήμερα ο Ισπανός φορ έχει σκοράρει 27 φορές στις 53 εμφανίσεις του με την κίτρινη φανέλα. Το Gazzetta σας κάλεσε να αναδείξετε το κορυφαίο του τέρμα και πλέον έχουμε νικητή και μάλιστα με μεγάλη διαφορά.

Με 1.942 ψήφους από τις συνολικά 2.456 που υποβλήθηκαν στο σχετικό poll καλύτερο γκολ του 30χρονου killer βγήκε αυτό που πέτυχε στο φινάλε της περασμένης σεζόν στην εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΟΚ με 2-1 με φανταστικό βολ πλανέ στην κίνηση. Στη δεύτερη θέση με 297 ψήφους βρίσκεται το εντυπωσιακό τελείωμα που είχε κάνει στις 3 Φεβρουαρίου του 2024 στην εκτός έδρας ισοπαλία με τον Πανσερραϊκό με 1-1.

@Photo credits: INTIME, ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα