Μποροβήλος: «Να γίνει προαπαιτούμενο η παρουσία δυο Ελλήνων στο γήπεδο για 90 λεπτά»

Μποροβήλος: «Να γίνει προαπαιτούμενο η παρουσία δυο Ελλήνων στο γήπεδο για 90 λεπτά»

Newsroom
Mporovilos

bet365

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, Γιώργος Μποροβήλος, μίλησε στο Metropolis 95.5 και στάθηκε στο ζήτημα της ελληνοποίησης των ομάδων της Stoiximan Superleague.

Καλεσμένος στο ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα», ήταν το μεσημέρι της Πέμπτης (24/10) ο πρόεδρος του Αστέρα AKTOR, Γιώργος Μποροβήλος. Με αφορμή τη χρησιμοποίηση εννέα ποδοσφαιριστών της «Masia» στην πρώτη ομάδα της Μπαρτσελόνα στην «τεσσάρα» επί της Μπάγερν Μονάχου ο έμπειρος παράγοντας αναφέρθηκε στο ζήτημα της ελληνοποίησης των ομάδων της Stoiximan Superleague, τονίζοντας πως θα έπρεπε να γίνει προαπαιτούμενο η παρουσία δυο Ελλήνων παικτών στο γήπεδο για 90 λεπτά.

«Θα μπορούσαμε να έχουμε προαπαιτούμενο να αγωνίζονται Έλληνες ποδοσφαιριστές σε όλη τη διάρκεια του αγώνα , κάτι τέτοιο θα χρειαζόταν βάθος Ελλήνων και στον πάγκο, μία κίνηση που θα βοηθούσε και σε επίπεδο Εθνικών Ομάδων.

Θα έλεγα ότι αν θέλουμε όλοι να δούμε ένα καλύτερο ελληνικό πρωτάθλημα θα πρέπει να σκύψουμε πάνω από αυτό το πρόβλημα. Πολλές φορές οι ομάδες δεν επιλέγουν να αναδείξουν παίκτες από τις ακαδημίες τους, επιλέγοντας μία έτοιμη λύση από το εξωτερικό η οποία είναι προσωρινή λύση. Οι περισσότερες ομάδες του πρωταθλήματος έχουν πλούσιο υλικό που δυστυχώς μένει αναξιοποίητο», ανέφερε ο Γιώργος Μποροβήλος.

@Photo credits: Asteras Tripolis FC - Exarchos Evangelos

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα