Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (25/10) στο Gazzetta

Newsroom
protoselida

bet365

Το μεγάλο διπλό του Ολυμπιακού, η συντριβή του Παναθηναϊκού και η αποφυγή της νέας ήττας-σοκ στην Τούμπα στα σημερινά πρωτοσέλιδα του αθλητικού Τύπου.

Sport Day: Έκρυψαν την μπάλα! Εκπληκτική εμφάνιση του Ολυμπιακού και παλικαρίσια νίκη στη Σουηδία με γκολ-ζωγραφιά του ασταμάτητου Ελ Καμπί. Παρέλαση στο ΟΑΚΑ. Συντριβή των «πρασίνων» από τους «Μπλε» του Μαρέσκα.

Live Sport: Βίκινγκς απ' τον Πειραιά! Θλιβεροί! Το «έκτρωμα» που παρουσίασε ο Αλόνσο προσέβαλε την ευρωπαϊκή ιστορία του Παναθηναϊκού, η Τσέλσι... Χαλαρά το(ν) διέλυσε! Το «έσωσε» με την ψυχή του!

Φως των Σπορ: Θρύλος για 8αδα. Ο Ολυμπιακός έπαιξε σαν τροπαιούχος και πήρε τρίποντο-χρυσάφι στο Μάλμε.

Κόκκινος Πρωταθλητής: Ύμνος στο ποδόσφαιρο. Χόρεψαν τρελά την Σουηδέζα. Ζέλσον, όπως λέμε Πελέ!!!

 

Ώρα των Σπορ: Στην Φιλαδέλφεια παίζουμε ακόμα μια φορά! «Γκρεμίζουν» τα τείχη στις Σέρρες σήμερα οι οπαδοί της ΑΕΚ για την υποδοχή της ομάδας. «Εντός έδρας» η κομβική αυριανή αναμέτρηση. Τα πλάνα και τα διλήμματα του Ματίας για την ενδεκάδα.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα