Παναθηναϊκός: Εκτίει με Λαμία ο Γεντβάι

Εκτίει κόντρα στην Λαμία ο Γεντβάι

bet365

Ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει τον Τιν Γεντβάι στο παιχνίδι με την Λαμία, αφού ο Ντιέγκο Αλόνσο αποφάσισε να εκτίσει εκεί την ποινή του ο Κροάτης στόπερ.

Ο Τιν Γεντβάι δεν θα βρίσκεται στην διάθεση του Ντιέγκο Αλόνσο για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Λαμία στο ΟΑΚΑ την 11η αγωνιστική της Stoiximan Superleague, αφού ο Ουρουγουανός τεχνικός επέλεξε το συγκεκριμένο ματς για να εκτίσει ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός την ποινή του.

Ο Γεντβάι συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες με εκείνη που δέχθηκε στο «Γεντί Κουλέ» κόντρα στον ΟΦΗ την περασμένη αγωνιστική κι έτσι του επιβλήθηκε αυτόματα τιμωρία μίας αγωνιστικής με βάση τους κανονισμούς της λίγκας.

Κάπως έτσι ο Ντιέγκο Αλόνσο θα πρέπει να συνθέσει το δίδυμο των κεντρικών αμυντικών του για τον αγώνα αυτόν επιλέγοντας από τους Ίνγκασον, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν.

@Photo credits: INTIME, ΚΑΡΑΤΖΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα