Παναθηναϊκός: Έβγαλαν το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος Ιωαννίδης και Μαξ

Παναθηναϊκός: Έβγαλαν το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος Ιωαννίδης και Μαξ

Έβγαλαν το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος Ιωαννίδης και Μαξ

bet365

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε την προετοιμασία του για τον κρίσιμο αγώνα με τον Άρη, με τους Ιωαννίδη και Μαξ να πλησιάζουν στην επιστροφή τους.

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού επέστρεψαν σήμερα στο Κορωπί, μετά την βαριά χθεσινή ήττα από την Τσέλσι με 4-1 στο ΟΑΚΑ για την 2η αγωνιστική του League Stage του Conference League.

Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για τον σημαντικό αγώνα της Κυριακής (27/10-18:00) με τον Άρη για την 9η αγωνιστική της Stoiximan Superleague και ο Ντιέγκο Αλόνσο είδε τους Ιωαννίδη και Μαξ να βγάζουν το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος κάνοντας ακόμα ένα βήμα για την επιστροφή τους.

Από κει και πέρα, όσοι αγωνίστηκαν βασικοί στην χθεσινή αναμέτρηση έκαναν αποθεραπεία ενώ οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.

@Photo credits: INTIME, ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα