Τισουντάλι: «Παίζουμε στον ΠΑΟΚ, έχουμε φιλοδοξίες και υψηλούς στόχους» (vid)

Τισουντάλι: «Παίζουμε στον ΠΑΟΚ, έχουμε φιλοδοξίες και υψηλούς στόχους» (vid)

Newsroom
tisountali_intime.jpg

bet365

Ο Ταρίκ Τισουντάλι μίλησε για το γκολ που σημείωσε στο ΠΑΟΚ-Βικτόρια Πλζεν αλλά και την «επόμενη» ημέρα στον Δικέφαλο.

Εκ των σκόρερ του ΠΑΟΚ στο χθεσινό (24/10) 2-2 κόντρα στη Βικτόρια Πλζεν ήταν ο Ταρίκ Τισουντάλι, καθώς βρήκε δίχτυα στο 83’, μείωσε σε 1-2 και έδωσε το «σύνθημα» ώστε ο Δικέφαλος να μην χάσει από την ομάδα της Τσεχίας.

Ο Μαροκινός επιθετικός μίλησε στην κάμερα της ομάδας για τα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι.

Αναλυτικά τα όσα είπε

Για τα συναισθήματα του μετά το δεύτερο του γκολ στην Τούμπα (σ.σ. είχε προηγηθεί εκείνο με τον Παναιτωλικό): «Ναι ήταν ένα σημαντικό γκολ, αλλά αν σκοράρεις και κερδίσεις, είσαι πιο χαρούμενος. Επιστρέψαμε όμως, από το 0-2, οπότε είμαστε κάπως ευχαριστημένοι μ’ αυτό, αλλά σίγουρα θα ήταν καλύτερο αν είχαμε κερδίσει, γ’ αυτό τον λόγο τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα».

Για το αν αυτή η επιστροφή της ομάδας, της δώσει ώθηση ενόψει της ευρωπαϊκής συνέχειας: «Εννοείται, παίζουμε στον ΠΑΟΚ, έχουμε φιλοδοξίες, για να παίζεις εδώ πρέπει να θέτεις υψηλούς στόχους και πρέπει να παλέψουμε όλοι για να προκριθούμε στον επόμενο γύρο».

 

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα