Άρης: Ο Φαμπιάνο μπήκε στο πρόγραμμα όχι όμως και στο πλάνο της 11αδας

Άρης: Ο Φαμπιάνο μπήκε στο πρόγραμμα όχι όμως και στο πλάνο της 11αδας

Βασίλης Βλαχόπουλος
Ο Φαμπιάνο

bet365

Η επιστροφή του Φαμπιάνο Λέισμαν στο ομαδικό πρόγραμμα προετοιμασίας αυξάνει τις επιλογές του Άκη Μάντζιου για το κέντρο της άμυνας στον εκτός έδρας αγώνα (27/10, 18:00) με τον Παναθηναϊκό δίχως αυτό να σημαίνει ότι ο Βραζιλιάνος θα βρεθεί και στο βασικό σχήμα.

Ο Άκης Μάντζιος δεν συνηθίζει να δίνει φανέλα βασικού σε ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν χάσει το μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας, πλην έκτακτων περιπτώσεων. Λόγω ίωσης, ο Φαμπιάνο Λέισμαν έχασε τις δύο πρώτες ημέρες της προετοιμασίας, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης και σήμερα (25/10) συμμετείχε στην ομαδική προπόνηση. Αν αυτή η παρουσία του είναι αρκετή για να τον διατηρήσει στο αρχικό σχήμα θα φανεί ανήμερα του αγώνα, ενδεχομένως, και από το επίπεδο ετοιμότητας στο οποίο θα δείξει ότι βρίσκεται στην αυριανή (26/10) τελευταία προπόνηση. Προς το παρόν, το σενάριο επιστροφής του Φραν Βέλεθ στην 11αδα – ως παρτενέρ του Γιάκουμπ Μπράμπετς – συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες.

Συνολικά, ο Άκης Μάντζιος δεν προσανατολίζεται στη σκέψη πολλών αλλαγών. Σε σύγκριση με τον προηγούμενο αγώνα απέναντι στην Athens Kallithea σκέφτεται την επιστροφή του Πιόνε Σίστο στην αριστερή πλευρά της επίθεσης καθώς ο Σάπι Σουλεϊμάνοφ δεν ανταποκρίθηκε στον συγκεκριμένο ρόλο οπότε είναι δύσκολο να διατηρηθεί.

Καθώς ο Ούγκο Μάγιο προβλέπεται να διατηρηθεί στη δεξιά πλευρά της άμυνας, ερωτηματικό υπάρχει στη θέση του αριστερού full back όπου ο 55χρονος τεχνικός καλείται να αποφασίσει μεταξύ του αμυντικογενή Μάρτιν Φρίντεκ και του Ισπανού Χουάνκαρ ο οποίος διαθέτει περισσότερες επιθετικές αρετές. Το πιθανότερο είναι να ξεκινήσει ο πρώτος.

Από εκεί και πέρα, δεν προβλέπονται αλλαγές στο αρχικό σχήμα με τη διατήρηση της γνωστής τριάδας (Μόντσου, Σιφουέντες και Μανού Γκαρθία) στον άξονα της μεσαίας γραμμής ή ακόμη του Λορέν Μορόν στην κορυφή της επίθεσης. Είναι δεδομένο ότι ο Άκης Μάντζιος θα προχωρήσει σε διαχείριση υλικού μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό κι ενόψει του αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ αλλά και Πρωταθλήματος με τον Λεβαδειακό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα