ΑΕΚ: Σκληρή επιστολή σε ΕΠΟ και ΚΕΔ με αφορμή τον ορισμό Τσιάρα

ΑΕΚ: Σκληρή επιστολή σε ΕΠΟ και ΚΕΔ με αφορμή τον ορισμό Τσιάρα

Ο ρέφερι Τσιάρας

bet365

Στην επιστολή της η ΑΕΚ καλεί την ΚΕΔ να διασφαλίσει την αντικειμενικότητα της διαιτησίας στο ματς με τον Πανσερραϊκό, εκφράζοντας παράλληλα την αγανάκτησή της για τις αποφάσεις στα τελευταία παιχνίδια.

Των Γιώργου Τσακίρη και Δημήτρη Βέργου

Ο ορισμός του διαιτητή Παναγιώτη Τσιάρα στην αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό δεν έχει ηχήσει καλά στα αυτιά των ανθρώπων της ΑΕΚ. Γι' αυτό και οι κιτρινόμαυροι απέστειλαν σκληρή επιστολή στην ΕΠΟ και στην ΚΕΔ με αφορμή τον ορισμό του Καβαλιώτη ρέφερι στον αυριανό αγώνα στις Σέρρες.

Σε αυτήν η ΑΕΚ καλεί την ΚΕΔ να προχωρήσει σε όλες τις δέουσες ενέργειες ώστε να διασφαλίσει την αντικειμενικότητα της διαιτησίας στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Παράλληλα, στην επιστολή που έστειλε η ΑΕΚ, εκφράζει την αγανάκτησή της για τις προκλητικές διαιτητικές αποφάσεις στα τελευταία παιχνίδια της, με την Ένωση να έχει δει να της αρνούνται δύο πέναλτι. Ένα πάνω στον Περέιρα από τον Τσάβες στο ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και ένα πάνω στον Λιβάι Γκαρσία από τον Μπάμπα στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στην OPAP Arena.

 

Στην επιστολή της η ΑΕΚ τονίζει επίσης ότι «η αξία της τήρησης του ευ αγωνίζεσθαι, έχει αναδειχθεί από την ΑΕΚ από την πρώτη στιγμή. Και δεν θα κάνουμε εκπτώσεις σε αυτό. Είναι στο επίκεντρο της φιλοσοφίας μας για το ποδόσφαιρο. Αλλά πρέπει να μας αποδείξουν ότι δεν είμαστε μόνοι σε αυτό».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα