Μάντζιος: «Η πρωτιά δεν αλλάζει τη συμπεριφορά μας»

Μάντζιος: «Η πρωτιά δεν αλλάζει τη συμπεριφορά μας»

Newsroom
Ο Μάντζιος

bet365

Ο Άρης αντιμετωπίζει (27/10, 18:00) τον Παναθηναϊκό στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας στο σπουδαιότερο παιχνίδι της αγωνιστικής και ο Άκης Μάντζιος αναφέρθηκε στη νοοτροπία και τη συμπεριφορά της ομάδας του.

Ο 55χρονος προπονητής του Άρη παραχώρησε συνέντευξη στα κανάλια Novasports ξεκαθαρίζοντας ότι η αναρρίχηση στην κορυφή της βαθμολογίας δεν αλλάζει τη συμπεριφορά της ομάδας του. «Δεν αλλάζει κάτι στο σκεπτικό μας η πρώτη θέση που βρίσκεται η ομάδα τώρα. Κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι που έρχεται ξεχωριστά από τα υπόλοιπα. Πρέπει κάθε φορά να προσαρμοζόμαστε στις απαιτήσεις του ερχόμενου αντιπάλου κι αυτό είναι το μόνο που μάς ενδιαφέρει. Βεβαίως, η πρωτιά μάς ικανοποιεί, αλλά δεν αλλάζει κάτι στον τρόπο που εργαζόμαστε και συμπεριφερόμαστε», είπε και αναφέρθηκε στη νοοτροπία που είχε ο Άρης στις νίκες με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ.

«Σε αυτά τα δύο ντέρμπι δείξαμε ότι είμαστε μια πολύ καλή ομάδα, που σε κάθε αγώνα προσπαθούμε να παρουσιαζόμαστε καλύτεροι. Αυτός είναι ο οδηγός μας και στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, όπως κι η εικόνα που είχαμε στα δύο τελευταία παιχνίδια που παίξαμε… Κάθε νίκη δίνει αυτοπεποίθηση. Πολύ περισσότερο, όταν οι νίκες είναι συνεχόμενες. Παραταύτα, όμως, πρέπει να είμαστε πολύ προσγειωμένοι. Να έχουμε και στη συνέχεια την ίδια σοβαρότητα και την ίδια συμπεριφορά, που έχουμε το τελευταίο διάστημα, γιατί το πρωτάθλημα είναι ακόμη στην αρχή κι έχει πολύ δρόμο. Έχοντας σταθερότητα, μπορούμε να διεκδικούμε πράγματα».

Ο Άκης Μάντζιος ρωτήθηκε και για τη διαχείριση των τριών αγώνων σε μια εβδομάδα δεδομένης και της πρώτης αναμέτρησης με την ΑΕΚ για το Κύπελλο Ελλάδας. «Κάνουμε έναν σχεδιασμό για αυτά που έχουμε μπροστά μας. Έχουμε κάποια πράγματα στο μυαλό μας, όμως, θα δούμε ένα ένα τα παιχνίδια. Να τελειώσουμε με το καλό το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και μετά θα σκεφτούμε τον επόμενο αντίπαλο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα