ΠΑΟΚ: Έπιασε δουλειά για ΟΦΗ, ατομικό Σορετίρε και Τσιφτσής

Newsroom
Εκτός λόγω ίωσης οι Κωνσταντέλιας και Σορετίρε

bet365

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ στην Τούμπα (27/10, 21:00). Ατομικό για Σορετίρε και Τσιφτσή.

Μια ημέρα μετά την ισοπαλία με τη Βικτόρια Πλζεν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ επέστρεψαν στη Νέα Μεσημβρία και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για τον αγώνα με τον ΟΦΗ στην Τούμπα (27/10, 21:00) για την 9η αγωνιστική της Stoiximan Superleague.

Οι παίκτες που θα βρέθηκαν στην αρχική ενδεκάδα στο παιχνίδι με τους Τσέχους, έμειναν στο γυμναστήριο και την πισίνα για πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης. Οι υπόλοιποι βγήκαν στο γήπεδο για ένα πρόγραμμα αφιερωμένο κατά κύριο λόγο στην τακτική προσέγγιση του ματς με τους Κρητικούς μέσα από ασκήσεις και παιχνίδια, ενώ στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη κι οικογενειακό δίτερμα.

Ο Σόλα Σορετίρε έκανε ατομικό πρόγραμμα υψηλής έντασης στο γήπεδο, ενώ ο Αντώνης Τσιφτσής δούλεψε κι αυτός μόνος του. Ο ΠΑΟΚ το Σάββατο (26/10) θα προπονηθεί στις 17:00.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα