ΑΕΚ: Με 4.000 κόσμο η Ένωση στις Σέρρες

ΑΕΚ: Με 4.000 κόσμο η Ένωση στις Σέρρες

Newsroom
αεκ πανσερραικος 2024

bet365

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της αστυνομίας, το γήπεδο των Σερρών θα γίνει... Νέα Φιλαδέλφεια στο ματς της ΑΕΚ με τον Πανσερραϊκό (26/10), με 4.000 κόσμου να έχει προμηθευτεί το εισιτήριό του.

Ο Πανσερραϊκός υποδέχεται την ΑΕΚ στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Superleague (26/10,20:00), με την Ένωση να έχει φτάσει στις Σέρρες χωρίς να αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα.

Ο Ματίας Αλμέιδα και οι παίκτες του, που έτυχαν θερμής υποδοχής από τους κατοίκους της πόλης, θα έχουν τον κόσμο στο πλάι τους σε αυτήν την εκτός έδρας αναμέτρηση, καθώς οι φίλαθλοι των Κιτρινόμαυρων ανταποκρίθηκαν και προμηθεύτηκαν τα εισιτήριά τους για το παιχνίδι.

Η αστυνομία εκτίμησε ότι θα δώσουν το «παρών» 4.000 υποστηρικτές της ΑΕΚ στ Δημοτικό Στάδιο των Σερρών, με την ομάδα να ενημερώνει για το πώς μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο.

Η ανακοίνωση της Ένωσης:

 

«Οι φίλοι της ΑΕΚ που έχουν προμηθευτεί εισιτήριο για τη θύρα 5Α μπορούν πλέον να μετακινηθούν στην θύρα 1, καθώς τα εν λόγω εισιτήρια θα έχουν πρόσβαση στα τουρνικέ και θα δημιουργηθεί νέα ζώνη ασφαλείας από την Αστυνομία!»

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα