Αστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακός: Διαιτητής ο Φωτιάς αντί του τραυματία Πουλικίδη

Ο Φωτιάς στο Αστέρας-Ολυμπιακός

bet365

Ο Κωνσταντίνος Πουλικίδης που επρόκειτο να διευθύνει το Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός τραυματίστηκε κι έτσι στη θέση του ορίστηκε ο Βασίλης Φωτιάς, μια εξέλιξη που προκάλεσε ντόμινο αλλαγών.

Σε έκτακτη αλλαγή διαιτητή προχώρησε η ΚΕΔ στο Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός, το οποίο επρόκειτο να διευθύνει ο Κωνσταντίνος Πουλικίδης.

Ο διαιτητής από τη Δράμα τραυματίστηκε και υποχρέωσε έτσι την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας να προχωρήσει σε αλλαγές στους ορισμούς της αγωνιστικής, ανακοινώνοντας πως εν τέλει πως το ματς των Ερυθρολεύκων στην Τρίπολη θα σφυρίξει ο διαιτητής Φωτιάς.

Η εξέλιξη αυτή επέφερε... ντόμινο, καθώς ο Φωτιάς είχε οριστεί ως VAR στο ΠΑΟΚ-ΟΦΗ. Θέση που τελικά θα πάρει ο ρέφερι Κουμπαράκης.

Παράλληλα, ο τραυματισμός του Πουλικίδη φέρνει αλλαγές και στα ματς του Κυπέλλου Ελλάδος την ερχόμενη εβδομάδα, με τον ρέφερι Τσακαλίδη να παίρνει τη θέση του στο Πανσερραϊκός-Πανιώνιος.

 

Αναλυτικά οι αλλαγές:

Super League 1 - 9η αγωνιστική

Αστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακός: Φωτιάς Βασίλειος αντί του Κωνσταντίνου Πουλικίδη (Διαιτητής)

ΠΑΟΚ - ΟΦΗ: Κουμπαράκης Στέφανος αντί του Βασίλειου Φωτιά (Διαιτητής VAR)

Κύπελλο Ελλάδας Betsson – Φάση των «16», 1η αγωνιστική

Πανσερραϊκός - Πανιώνιος: Τσακαλίδης Αλέξανδρος αντί του Κωνσταντίνου Πουλικίδη (Διαιτητής)

@Photo credits: eurokinissi, ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα